U NAJBOLJEM DRUŠTVU

Tek su se vratili iz Turske, a već su u novoj avanturi: Maja Šuput otkrila novu destinaciju na koju putuje s Bloomom

24.07.2021 u 09:53

Bionic
Reading

Obitelj Šuput - Tatarinov doista zna uživati u životu, a trenutke kada pjevačica nema unaprijed dogovorene gaže krate putovanjima na razne destinacije. Nakon prvog dalekog leta s malenim Bloomom, ovoga su se puta odlučili za nešto bližu destinaciju

'Profesionalni putnik kreće u novu ekspediciju. Dalmacija here we come...' Napisala je to, stavivši pored emotikon kofera, Maja Šuput na svom Instagram profilu i objavila novu fotografiju na kojoj njezin suprug Nenad Tatarinov pozira s njihovim malenim nasljednikom Bloomom.

I dok Nenad, pogleda sakrivenog iza sunčanih naočala, gleda kroz prozor, njihov sinčić gleda ozbiljno prema kameri. Otac i sin i ovoga su se puta modno uskladili - Nenad je imao svijetloplavu košulju dugih rukava i bijele bermude, dok je Bloom imao bijeli bodi i svijetloplave duge hlače.

Inače, otkako se rodio u ožujku ove godine, maleni Bloom je sa svojim roditeljima obišao već mnoge destinacije, a posljednja u nizu bilo je i njegovo prvo dalje putovanje avionom i to u Tursku. Bloom se pokazao pravim svjetskim putnikom koji uživa u putovanjima, zbog čega Maja i Nenad ne kriju ponos.

  • +2
Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Gdje su točno sada otputovali, za sada nije poznato, no sigurni smo da će pjevačica uskoro nekom neodoljivom fotografijom malenog Blooma sve otkriti.