zaljubljena u svog dječaka

Nove fotografije iz Turske: Maja Šuput se pokazuje u kupaćem i slavi svojih četiri najljepših mjeseci u životu

18.07.2021 u 14:36

Bionic
Reading

Već svi znaju da kraljica svadbi trenutno boravi u svom omiljenom turskom ljetovalištu i da joj je to prvo putovanje sa sinom izvan Hrvatske. Maja Šuput i njezin suprug Nened Tatarinov uživaju luksuznom resortu u delicijama, spa-centru, bazenu, pješčanim plažama, krstarenju, a pokazala je i kako su Turci mališana darivali narukvicama (s talismanom od plavog stakla). Ondje su proslavili u njegovih četiri mjeseca života

Sretna obitelj gušta u lučkom gradiću Marmaris, a Maja Šuput ne skida osmijeh lica i ponosno pokazuje svoje dvije najveće ljubavi na Instagramu. Riječ je o jednom od najdražih mjesta naše pjevačice, a noćenje za dvoje odraslih i malu bebu u tamošnjem resortu stoji od 8600 do 14.700 kuna.

'Danas moja najveća ljubav slavi 4 mjeseca. Najljepših 4 u mom životu' pohvalila se presretna mama. Usput naravno pokazuje i svoju bogatu kolekciju kupaćih kostima koju, izjavila je ranije ta tportal, najčešće obnavlja na svojim putovanjima. 'U svakoj zemlji si kupim kupaći kostim. To je nevjerojatno. Znači, najviše volim kupaće kostime i kad ih odijevam', otkrila je tada.

Pjevačica je preko tjedna uglavnom posvećena svojoj maloj obitelji, a preko vikenda nastupa na svadbama koje su joj, kako je više puta u posljednje vrijeme isticala, najviše nedostajale kada se zbog epidemioloških mjera nisu mogla održavati veća okupljanja. Za Blooma je rekla da bi najviše voljela da naslijedi radoholičarstvo koje imaju ona i suprug i da misli 'ne bi mogao pokupiti gen da bude neradnik' te da bi voljela da bude svjetski putnik i da uživa u hrani, kao što ona i Nenad uživaju.