NENAD TATARINOV

[VIDEO] I na odmoru misli na top formu: U luksuznom ljetovalištu suprug Maje Šuput isprobao neobično plovilo

15.07.2021 u 14:21

Bionic
Reading

Pjevačica Maja Šuput i njezin suprug Nenad Tatarinov doista znaju kako uživati u životu punim plućima, a niti najmanje nisu 'usporili' s time otkako im se prije četiri mjeseca rodio maleni Bloom. Tročlana obitelj već je otišla na prvo dalje putovanje, a kako se provode u luksuznom ljetovalištu, pjevačica redovito pokazuje na svom Instagram profilu

Prije dva dana Maja Šuput je svojim vjernim obožavateljima na Instagramu otkrila kako su ona i suprug Nenad Tatarinov, nakon istraživanja hrvatske obale i prvog leta avionom do Dubrovnika, svog četveromjesečnog sinčića Blooma poveli i na jedno dalje putovanje avionom.

Neodoljivi Bloom, koji je, kako se čini, iznimno dobra i nimalo zahtjevna beba, većinu je leta spavao ili gugutao iz krevetića, a potom je Maja otkrila kako su stigli na omiljenu lokaciju - u turski D Maris Bay. U luksuznom resortu tročlana obitelj uživa, odnosno neki više, neki manje, budući da je Bloom još premalen da bi u ičemu od toga uživao.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Maja Šuput

No, zato njegovi roditelji ne prestaju se častiti najfinijim delicijama i uživati u udobnim ležaljkama. Ipak, kako bi i na odmoru ostao u top formi, Nenad Tatarinov nije odustao barem od nekog oblika vježbanja, a za to mu je pomoglo neobično plovilo.

Naime, kako je Maja pokazala u kratkom videu na Instagram Storyju, Nenad je zaljevom pedalirao na SUP-u, dobro se zabavljajući, na što mu je pjevačica rekla kako bi takvo što mogla nabaviti svojoj mami, ukoliko ima model kojeg se može smjestiti u dnevni boravak.

  • +2
Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL