SPAVAO NA LETU

Maja Šuput i Nenad Tatarinov poveli sina na prvo daleko putovanje: Blooma su za let avionom obukli u dizajnersku odjeću

13.07.2021 u 14:39

Bionic
Reading

Iako je do sada četveromjesečni Bloom letio avionom, no samo po Hrvatskoj, pjevačica Maja Šuput i njezin suprug Nenad Tatarinov sada su se odlučili na daleku destinaciju, a veći dio leta maleni je prespavao

Za samo četiri dana maleni Bloom Tatarinov navršit će četiri mjeseca života, a već je proputovao više negoli i puno stariji od njega. S mamom, pjevačicom Majom Šuput i ocem Nenadom Tatarinovom, nakon što je obišao većinu Hrvatske, osobito naše obale, uputio se i na svoje prvo daleko putovanje.

A da su se odlučili na takvo što, pohvalila se sama Maja Šuput te je na Instagramu objavila fotografiju iz aviona, na kojoj ona i Nenad uživaju u jelu dok maleni Bloom mirno spava u krevetiću.

'Baš kao nekad, samo puno, puno bolje. Bloom na svom prvom internacionalnom letu', napisala je pored fotografije na kojoj ima Guccijev šešir na glavi i nazdravlja prema kameri sa suprugom.

U majici s istim dizajnerskim natpisom Guccija maleni Bloom isprva je, prilikom polijetanja, spavao u očevom naručju, a potom su im djelatnici aviona postavili krevetić, u koji se udobno smjestio i odmah zaspao.

Koja je točna destinacija ove tročlane obitelji, za sada je nepoznato, no sigurni smo da će idućih dana Maja na radost svih svojih obožavatelja objaviti mnogobrojne fotografije iz nekog egzotičnog raja.

Maja Šuput Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram