POP IKONA DANAŠNJICE

Taylor Swift više ne brine što drugi misle: 'Skroz sam ok s tim što nosim konfekcijski broj 38, a ne 32 kao što je u mom svijetu uobičajeno'

24.01.2020 u 15:26

Bionic
Reading

Kako bi pomogla svima koji se nalaze u sličnoj situaciji te ohrabrila žene na pozitivnu sliku o svom tijelu i izgledu, Taylor Swift u sklopu svog velikog dokumentarca otkriva da je prije nekoliko godina imala poremećaj u prehrani

'Kada bih vidjela fotografiju na kojoj mi trbuh izgleda malo veće odmah bi prestala jesti. Kada sam imala 18. bio je jedan novinski napis da sam trudna, a sve zbog malo šire majice koja nije pokazivala moj trbuh. Zbog toga sam samu sebe kažnjavala. Gladovala sam', objasnila je pop pjevačica Taylor Swift u svom novom dokumentarcu, koji će se moći vidjeti od 31. siječnja na Netflixu. Kazala je da joj je dugo bilo neugodno razgovarati o toj temi te da još uvijek nije skroz na čisto s time.

'Zbog toga što nisam jela dovoljno bilo mi je jako teško izdržati na koncertima i turnejama. Skoro bih se srušila usred koncerta i jedva dočekala kraj. Kasnije, kada sam počela normalno i dovoljno jesti sam shvatila da je to bio jedini razlog.' Mladu pjevačicu, jednu od trenutno najpopularnijih u svijetu koja reda hit za hitom danas ne brine koji je konfekcijski broj te je prihvatila svoje tijelo i izgled.

'Nekad me to brinulo, ali danas sam skroz ok s tim što sam nosim konfekcijski broj 38, a ne 32 kao što je u mom svijetu uobičajeno. Zahtjevi koje scena stavlja na mlade zvijezde jednostavno su neizvedivi. Želite li biti mršavi nemate guzu, a ako imate guzu to znači da imate koji kilogram više i u tom slučaju nemate ravan trbuh. Jednostavno je nemoguće imati sve i biti savršen', objasnila je.