putovala u maleziju

Tatjana Jurić bila je u Turskoj za vrijeme potresa: 'Doživjela sam jedno od najdirljivijih iskustava'

22.02.2023 u 23:44

Bionic
Reading

Tatjana Jurić je prilikom putovanja u Maleziju prošla Turskom u trenutku kada su ovu zemlju snašli zastrašujući potresi, a domaćini su je tada ganuli dirljivom gestom za 41. rođendan

Tatjana Jurić proteklih je dana oduševljavala pratitelje na društvenim mrežama dojmljivim prizorima iz egzotične Malezije, a nakon što se vratila, svoje je dojmove podijelila u razgovoru za Story.

Hrvatska voditeljica na putu je bila s desetero kolega s ciljem pripreme materijala za prezentaciju ove zemlje našem tržištu. Otkrila je kako će ovo putovanje pamtiti koliko po posebno dirljivim događajima, toliko i po onim tužnim jer se na proputovanju zatekla u Turskoj upravo na dan potresa.

  • +6
Tatjana Jurić Izvor: Pixsell / Autor: Davorin Visnjic/PIXSELL

'Spletom tužnih okolnosti, upravo dok nam je Turska bila domaćin puta u Maleziju, zastrašujući potresi snašli su njihovu zemlju. Gledati ih sve kako obavljaju svoj posao dok cijela nacija tuguje, bilo je dirljivo i možda baš zbog toga, cijelo to putovanje, a imala sam prilike u životu putovati, nosim kao jedno od najdražih. Rođendansko iznenađenje koju su mi priredili u avionu, upravo u trenutku koji je bio, jedno je od uistinu najdirljivijih koje mi je netko priredi', rekla je Tatjana za Story pa još jednom odbila odati išta iz privatnog života.

Ipak, odlučila je podijeliti kako joj je početak 2023. godine sjajno započeo i na privatnom i na poslovnom planu, no da ništa neće uzimati zdravo za gotovo.

' I tragedija u Turskoj nas je još jednom podsjetila, već sutra se sve može izokrenuti, na dobro ili loše, na nama je da ulovimo trenutak i vrednujemo ga', poručila je lijepa 41-godišnja voditeljica.

Iako ne voli govoriti o svom privatnom životu u javnosti, Tatjana Jurić je na svom Instagram profilu podijelila je jedan intiman trenutak kada je nedugo nakon slijetanja u Zagreb, i to na Valentinovo, dobila još jednu tortu. Ova je bila posebna, u obliku srca, s buketom crvenih ruža pored sebe.