KAKVO TIJELO

Tatjana Dragović uživa na Mikonosu, a njezinu fotografiju u bikiniju Jelena Rozga komentirala je riječima: 'Čudo prirode'

29.07.2022 u 08:37

Bionic
Reading

Bivša manekenka Tatjana Dragović sa svojim partnerom Vlahom Arbulićem trenutno uživa u odmoru na grčkom Mikonosu, odakle oduševljava fotografijama u seksi izdanjima

Nakon fotografije u bijeloj košulja-haljini zavodljivog dekoltea, na oduševljenje brojnih obožavatelja Tatjana Dragović u svojoj je novoj objavi na Instagramu pokazala kako i dalje izgleda senzacionalno, kao u danima kada je bila jedna od naših najtraženijih manekenki.

Odjevena u trendi minijaturni bikini u ružičastoj boji, s narukvicom oko nožnog zgloba i zaklonjena tek šiltericom od sunca, Tatjana je pozirala na grčkom Mikonosu, točnije u popularnom restoranu Zuma Mykonos.

Iako su prošla vremena kada je Tatjana žarila i palila svjetskim modnim pistama i krasila naslovnice najprestižnijih časopisa, sudeći po najnovijoj fotografiji postavlja se pitanje zašto je uopće to i prestala raditi.

Savršeno izdefinirane noge, koje je dodatno izdužila gaćicama podignutim visoko prema struku i trbušnjaci nikog nisu ostavili ravnodušnim.

Tatjana Dragović Izvor: Cropix / Autor: Livio Andrijic / CROPIX

Za svoj izgled je, kao i obično, odmah nagrađena s pregršt komplimenata. Prva se javila splitska pjevačica Jelena Rozga koja joj je napisala: 'Čudo prirode', manekenka Lidija Lešić je dodala tek 'Uhhhhh'. Bilo je tu komentara u stilu 'Sad će kanaderi', 'Ti si žena sa druge planete, definitivno...' i 'Bože postoji li što lipše Tanja', a ona je zahvalila emotikonima srca.