BIJELA RASKOŠ

Poput kraljice bikinija: Tatjana Dragović javila se iz Grčke u haljini zavodljivog dekoltea

22.07.2022 u 10:43

Bionic
Reading

Stajlinzima bivše manekenke Tatjane Dragović posljednjih tjedana uvjerljivo dominiraju cut out haljine kao veliki trend sezone

Iako se davnih dana oprostila od modnih pisti, Tatjana Dragović i danas se može pohvaliti zavidnom figurom koju obožava istaknuti haljinama zavodljivih proreza. U svoj ormar ove je sezone pospremila neke od najpoželjnijih primjeraka na modnoj sceni, a na odmoru u Grčkoj, iz koje se javila svojim brojnim pratiteljima na Instagramu, pohvalila se najnovijim.

Vitku figuru ovoga puta istaknula je zavodljvim modelom bijele košulja-haljine kakve je u svojim kolekcijama predstavio jedan od najpopularnijih dizajnera današnjice, Francuz Simon Porte Jacquemus.

Kreacijama s njegovim potpisom sklona je i Tatjana, što je imala priliku potvrditi u nekoliko navrata. Bijelu haljinu u formi košulje u kakvoj se pratiteljima na Instagramu javila iz Grčke godine 2017. nosila je neprikosnovena kraljica bikinija, američka manekenka Emily Ratajkowski.

Njezin zavodljivi izgled postignut je drapiranjem tkanine, a kako bi ju dodatno naglasila pobrinula se odabirom visokih cipela mule s remenčićima od PVC-a uz efektni detalj zlatnoga lanca na stopalu.

  • +2
Tatjana Dragović Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL