vesela atmosfera

Kate Middleton kakvu još nismo vidjeli: Zaplesala s medvjedićem i sve oduševila

16.10.2017 u 15:48

Bionic
Reading

Dugo je nismo vidjeli u javnosti, no vojvotkinja od Cambridgea sada se vratila u velikom stilu. Na jednoj dobrotvornoj zabavi u centru Londona, Kate Middleton zaplesala je s golemim medvjedićem Paddingtonom i pritom zabavila široko mnoštvo

Početak treće trudnoće za vojvotkinju Kate Middleton nije bio lak period. Mučile su ju jutarnje mučnine zbog kojih je neko vrijeme izbivala iz javnosti i kraljevske obveze stavila po strani.

No, sada je izgleda mnogo bolje i ponovo oduševljava sve svoje obožavatelje. Tako je u ponedjeljak viđena na dobrotvornoj zabavi, na londonskoj željezničkoj postaji Paddington gdje je naravno bila prisutna i istoimena maskota popularnog medvjedića.

  • +16
Kate Middleton pleše s medvjedićem Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Upravo je spomenuti medvjedić zaokupirao i uvijek nasmijanu i vedru članicu kraljevske obitelji, koja je tom prilikom i zaplesala s plišanim stvorenjem.

Absolutely adorable!! Kate is seen here dancing with Paddington Bear at Paddington Station.

Objavu dijeli Kate Middleton (@duchesskatephotos)

Razigrani ples oduševio je okupljeno mnoštvo, ali i njezina supruga, princa Williama koji je s velikim osmijehom na licu promatrao svoju trudnu suprugu.

Iako ovoga puta nije davala izjave, princ je umjesto nje rekao kakvo je njezino zdravstveno stanje. 'Vojvotkinja se osjeća mnogo bolje, ali još se nije u potpunosti opravila', izjavio je 35-godišnji prijestolonasljednik.

  • +11
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia