Shrvani glumac

Tarika Filipovića pogodila smrt kolege: 'Teško je pronaći riječi, bio mi je kao brat'

12.07.2023 u 10:54

Bionic
Reading

Glumac Mirsad Tuka koji je U Hrvatskoj poznat po ulozi iz serije 'Zabranjena ljubav' preminuo je nakon duge i teške bolesti. Od njega se opraštaju brojne kolege, a među njima je glumac i voditelj

Tarik Filipović bio je obiteljski prijatelj bosanskohercegovačkog glumca, a na Instagram pričama je objavio glumčevu crno-bijelu fotografiju i napisao 'Dragi moj...' sa emotikonom slomljenog srca.

'Teško je pronaći riječi... Mirsad je bio divan kolega i divan prijatelj, koji je imao prekrasnu energiju. Meni je, kako u Bosni kažu, on bio brat. Takav je bio prema meni, a i ja prema njemu. Iskreno, nestvarno mi je sve ovo. Neshvatljivo mi je, rekao je glumac za 24sata.

Podsjećamo, vijest o smrti Mirsade Tuke potvrdio je za Avaz bliski obiteljski prijatelj. Glumac se dulje vrijeme nije pojavljivao u javnosti. Mirsad je završio Fakultet dramskih umjetnosti u Beogradu, a karijeru je započeo kao polaznik Dramskog studija tuzlanskog Narodnog pozorišta. Bit će pokopan u Sarajevu u četvrtak. Njegov sin Dino Tuka objavio je očevu osmrtnicu na Facebooku i oprostio seod njega riječima: 'Odmori se tata moj'. Osim njega iza glumca su ostali supruga Nermina i sin Mak.

  • +4
Tarik Filipović Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL