Dobro se zabavlja

Tarik Filipović sve nasmijao novom fotografijom u zanimljivom izdanju, poručuju mu da nikad nije bolje izgledao

25.01.2023 u 14:56

Bionic
Reading

Popularni glumac i televizijski voditelj nedavno je mnoge iznenadio objavom o bildanju mišića strujom, tretmanu kojeg obožavaju Jennifer Lopez i Megan Fox, a s najnovijom je oduševio svoje pratitelje pozirajući s kolegom, zvijezdom serije 'Lud, zbunjen, normalan'

Još 2015. godine Tarik Filipović je odradio gostovanje u seriji redatelja Feđe Isovića koja se prikazuje na Novoj TV tumačeći lik Avdije. Tada je izjavio da je atmosfera na snimanju 'opuštena i fina i da nešto slično nije doživio'. Većinu scena snimio je s Emirom Hadžihafizbegovićem i sa Senadom Bašićem.

Upravo s Bašićem (koji je u serii igrao Rukfaša) je objavio fotografiju na kojoj su zamaskirani u žene. 'Neuščuvane dame koje su par puta vraćale kilometražu', napisao je Tarik u opisu fotografije koja je izazvala oduševljenje među njegovim pratiteljima. Neki su ih usporedili s filmovima 'Neki to vole vruće' i 'Kuća debele mame' drugi se prisjetili te epizode u kojima su glumci 'postali dame', a jedna od obožavateljica je našem glumcu i voditelju poručila: 'Nikad nisi bolje izgledao'.

Osim poslovnih uspjeha, Tarik se može pohvaliti i sa skladnim obiteljskim životom. Sa svojom Lejlom je početkom godine proslavio 15. godišnjicu braka. Nakon toga su uživali na putovanju u Milanu, a prije nekoliko dana vratili su se iz Švicarske gdje je glumac imao gostovanje s predstavom 'Da sam ptica'.

  • +4
Lejla i Tarik Filipović Izvor: Cropix / Autor: Josip Moler