GODINE LETE

Lejla i Tarik Filipović proslavili 15. godišnjicu braka: 'Zašto kada ti je divno vrijeme tako brzo prolazi. Hvala Lejla, divno moje'

01.01.2023 u 18:32

Bionic
Reading

Dobro raspoloženi i nasmijani Lejla i Tarik Filipović su, poput brojnih poznatih lica, silvestarsko prijepodne proveli u šetnji zagrebačkom špicom, a na svojim su Instagram profilima otkrili i da je taj datum za njih doista poseban. Naime, par je proslavio 15. godišnjicu braka

Lijepa Dubrovkinja prije 15 godina uplovila je u bračnu luku s omiljenim TV licem i glumcem Tarikom Filipovićem, a par nikad nije skrivao koliki se međusobno poštuje i voli. Posljednji dan 2022. proveli su u šetnji središtem grada, a njihovo dobro raspoloženje nije prošlo nezamijećeno.

Veselo su pozirali fotoreporterima i uživali u druženju s glumicom i redateljicom Arijom Rizvić i novinarom Markom Vargekom, a kasnije su na svojim Instagram profilima otkrili da su proslavili 15 godina bračne sreće.

  • +50
Poznati na zagrebačkoj špici Izvor: Cropix / Autor: Damjan Tadic

I dok je Lejla uz zajedničku fotografiju napisala 'Sretna nam 15-a godišnjica braka, ljubavi moja', Tarik je ipak bio malo rječitiji ne skrivajući pri tom emocije.

'15 godina braka. Rekosmo 'da' prije toliko godina, par sati prije Nove 2008-e… Rekoh 'da, a pomislih uzimam… I dobro i zlo, sreću i tugu, suze i smijeh… i tako… prvih 15 samo dobro, sreća, puno smijeha… pa što drugo poželjeti u sljedećih 50-ak… I onda se dječački zapitaš… zašto kada ti je divno vrijeme tako brzo prolazi… Ma neka prolazi, bitno je da je divno… Hvala Lejla, divno moje…❤️ Hvala Arija i Mario što nam uljepšaste naš dan. Sretna nam 15-a godišnjica braka ljubavi moja'.

Njihova ljubavna priča započela je nedugo nakon Lejlinog razvoda od brata bivše tenisačice Ive Majoli, Dade Majolija 2006. godine. Iako su viđani u javnosti, Lejla i Tarik trudili su se svoju vezu držati daleko od očiju javnosti, no nakon što je prvo ona preuzela u njegovo ime Večernjakovu nagradu, a potom i sam Tarik 2007. godine za jedan dnevni list otkrio kako je 'sa ženom svog života i uživa u tome', sve je potvrđeno.

Vjenčali su se u tajnosti na Silvestrovo 2007. godine, a dva mjeseca kasnije rodio se njihov sin Arman. Lijepa Lejla iz prvog braka ima sina Dinu.

'Mi smo se pronašli, mislim da nam je bilo suđeno. Ja sam osam godina bio ljeti u Dubrovniku, na ista mjesta smo izlazili, a ne bismo se sreli. Kad se to dogodilo, samo smo se smješkali jedno drugom', rekao je Tarik jednom prilikom.