na pragu petog desetljeća

Tarik Filipović slavi rođendan i poručuje: 'Svaku sijedu sam pošteno platio'

tportal

Izvor: Cropix / Autor: Biljana Blivajs / CROPIX

Danas svoj 48. rođendan slavi jedan od najpoznatijih i najpopularnijih hrvatskih glumaca i televizijskih voditelja. Tarik Filipović svoje veselje kroz zanimljivu objavu podijelio je i s pratiteljima na društvenim mrežama, a čestitke pljušte sa svih strana

'Još prepun nade, što da radim, na pola puta tek smo mi, a jutros već su drugi mladi, o mladosti, o mladosti, o mladosti moja... O čemu li se sanjalo s upola manje godina? O istim stvarima. Neke dosanjane, neke još sanjam. Ali svaka nova nosi svoje sanjivosti. I nosi nas rijeka... pa neka bude s osmijehom. Zdravim razumom, zdravljem nasmiješenim. Svaku sijedu sam pošteno platio. Happy birthday to me', napisao je Tarik Filipović pored fotografije iz mlađih dana.

Glumcu i televizijskom voditelju lijepe želje stižu sa svih strana. Među ostalim čestitali su mu Darijo Srna, kolege Goran Višnjić koji je rekao da i on za 6 mjeseci slavi 48. rođendan, Bojana Gregorić Vejzović koja mu je poručila da je puno toga pred njima, Ana Maras Harmander, Sandra Lončarić, Leona Paraminski, lana Gojak, Ivana Lovrić, pjevačica grupe Colonija, Jelena Lešić, Korana Gvozdić.

Na svom Instagram profilu čestitala mu je i supruga, poduzetnica, bivša Miss Hrvatske, Lejla Filipović.

tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Tarik se proslavio sudjelovanjem u brojnim televizijskim reklamama, serijama, filmovima i kazališnim predstavama, a najviše se istaknuo kao voditelj kvizova. Zahvaljujući njemu i njegovim vrsnim voditeljskim i glumačkim sposobnostima, kvizovi kao što su 'Tko želi biti milijunaš?' i '1 protiv 100' postigli su veliku gledanost. Dobitnik je brojnih priznanja i nagrada.

tportal

Izvor: Cropix / Autor: Oleg Moskaljov/Cropix

'Ne volim o sebi govoriti u superlativima, ali mislim da sam jednostavna, otvorena, normalna osoba. Mogu reći: hvala mami i tati da sam dobar čovjek, da mirno spavam u svakom pogledu. U slobodno vrijeme volim negdje otputovati s obitelji, sa sinovima otići na utakmicu, otići na neki dobar ručak, prošetati... Ništa spektakularno ni medijski zanimljivo. Ali, vrijeme brzo prolazi, ne možeš ga vratiti, a ja se trudim uhvatiti trenutak', izjavio je ranije za Jutarnji list.

tportal

Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!