živio u tel avivu

Tarantino otputovao na jug Izraela u znak podrške zemlji za koju je emotivno vezan

18.10.2023 u 15:03

Bionic
Reading

Rat između Izraela i Palestine podijelio je Hollywood, a Quentin Tarantino izrazio je svoju podršku Izraelu. Za tu ga zemlju vežu posebne uspomene, a rijetki znaju da je baš tamo upoznao voljenu suprugu Daniellu

Holivudski velikan Quentin Tarantino reagirao je na događanja u svijetu, točnije na potresna događanja na području Izraela i Palestine. Legendarnog redatelja za Izrael vežu neke lijepe uspomene i trenutci koji su mu promijenili život, a od 2019. godine i živi u Tel Avivu pa je odlučio i izraziti podršku zemlji koja trenutno ratuje s Palestinom.

60-godišnji redatelj viđen je kako posjećuje izraelsku vojnu bazu, a fotografije su podijeljene na Twitteru na službenoj stranici 'Israel War Room'. Kako bi podigao moral vojnika, otputovao je na jug zemlje gdje se družio s vojnim osobljem i pozirao za fotografije.

Tarantino ima osobnu vezu s Izraelom jer živi u Tel Avivu sa suprugom Daniellom Pick, pjevačicom koju je upoznao 2009. u klubu tijekom premijere 'Inglorious Bastards' u Tel Avivu. Zaručili su se 2017. godine, a vjenčali su u studenom 2018. godine. Iako su planirali živjeti i u Tel Avivu i u Los Angelesu, ovisno o poslovnim obavezama, pandemija ih je zadesila u Izraelu pa su tamo i ostali.

Poznati holivudski filmaš svojoj je supruzi dao ulogu u nagrađivanom filmu 'Bilo jednom u Hollywoodu', a glumila je Daphnu Ben-Cobo.

PARTY GODINE

Nema tko nije bio na rođendanskoj zabavi Leonarda DiCaprija; od Bradleya Coopera preko LeBrona Jamesa do Micka Jaggera

Pogledaj galeriju