ŽELI POMOĆI

Tjelohranitelj Taylor Swift odlučio pridružiti se izraelskoj vojsci i otići u rat

16.10.2023 u 18:28

Bionic
Reading

I dok cijeli svijet bruji o njezinoj turneji The Eras Tour, ali i koncertnom filmu za koji se također karta više, tjelohranitelj Taylor Swift odlučio je zamijeniti svoj posao iz snova s uniformom izraelske vojske te je otputovao na Bliski Istok kako bi pomogao svojim sunarodnjacima

Tjelohranitelj Taylor Swift dobrovoljno se javio u Izrael usprkos tome što je izgradio svoj dom u SAD-u te ima nevjerojatan posao koji bi mnogi, osobito oni koji cijene glazbu omiljene glazbenice, iz ovih stopa prihvatili.

'Imam jako dobar život u SAD-u, posao iz snova, sjajne prijatelje i lijep dom...Nisam morao otići, ali nisam mogao stajati po strani dok su mnogi nevini stradali u svojim domovima', rekao je bodyguard Taylor Swift koji je otišao iz Las Vegasa u Izrael.

Neimenovani Izraelac, koji je prije dolaska u SAD navodno bio pripadnik Izraelskih obrambenih snaga (IDF), odletio je natrag na Bliski Istok, objavio je Israel Hayom, a prenosi Daily Mail.

Bodyguard koji je želio ostati anoniman, prekinuo je svoju suradnju s Taylor u uputio se na Bliski Istok.

Fanovi su pak prozvali Taylor Swift koja se još nije oglasila oko masakra u Izraelu koji su počinili pripadnici Hamasa.

Mnogi poznati dali su svoju podršku Izraelu, a među njima su Madonna, Gal Gadot, Natalie Portman, Liev Schreiber, Ivanka Trump...

  • +9
Taylor Swift Izvor: Profimedia / Autor: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Inače, kako se nedavno pisalo, glumac Lior Raz, koji u Netlixovoj hit-seriji 'Fauda' glumi zapovjednika tajne izraelske jedinice Dorona, također je nedavno otputovao u južni Izrael kako bi spašavao obitelji koje su se nalazile pod Hamasovom opsadom.

'Fauda' prikazuje izraelsku tajnu jedinicu čiji se članovi predstavljaju kao Arapi dok jurišaju Pojasom Gaze i Zapadnom obalom razbijajući ćelije palestinskih militanata i sprječavajući bombaše samoubojice, a samo ime serije na arapskom znači 'kaos' ili 'nered'.