UŽIVAJU U SVAKOM TRENUTKU

Tara Thaller više ne krije da je sreću pronašla u zagrljaju svog mentora

04.09.2023 u 17:02

Bionic
Reading

Nakon što je i javno potvrdila da je nakon razvoda od Farisa Pinje ponovno sretna i zaljubljena, Tara Thaller odlučila je da svoju vezu s plesačem Mateom Cvenićem neće kriti. Zajedno su stigli na vjenčanje prijatelja iz showa 'Ples sa zvijezdama', Valentine Walme i Marka Petrića

Nakon što su mnogi primijetili kako sve više vremena provode zajedno, domaća glumica Tara Thaller i njezin mentor iz 'Plesa sa zvijezdama', Mateo Cvenić, odlučili su javno potvrditi svoju ljubavnu vezu, želeći time spriječiti daljnja naklapanja i tračeve.

A dosadašnje objave na društvenim mrežama, tijekom kojih su stalno stavljali fotografije na kojima poziraju na istoj lokaciji, dajući naslutiti da se nešto lijepo među njima događa, zamijenile su one u kojima sretni i zaljubljeni ponosni poziraju.

Upravo takve fotografije nastale su proteklog vikenda na vjenčanju njihovih prijatelja iz popularnog showa Nove TV, Valentine Walme i Marka Petrića.

I dok je objava bila namijenjena slavljenju ljubavi novopečenog bračnog para, Tarini pratitelji ipak su se fokusirali na ljubav nje i Matea.

Tara Thaller i Mateo Cvenić u 'Ples sa zvijezdama' Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Podsjetimo, Tara je prije veze s Mateom Cvenićem bila godinu i pol u braku s Farisom Pinjom, a razveli su se nakon što je glumica ispala iz 'Plesa sa zvijezdama'. U svom javnom istupu rekla je kako odluku o razvodu nije donijela zbog svog mentora, već da su u pitanju bili drugi razlozi.