ZALJUBLJENA GLUMICA

Tara Thaller i njezin dragi slave: Objavili su važnu vijest

21.10.2021 u 08:55

Bionic
Reading

Mlada umjetnica koje se mnogi sjećaju iz serija 'Uspjeh' i 'Pogrešan čovjek', prije dvije godine upisala Akademiju scenskih umjetnosti u Sarajevu. Ondje je upoznala svog dečka, Farisa Pinju s kojim je proslavila njihov veliki dan

Tare Thaller neko vrijeme nije bilo na društvenim mrežama zbog boravka u klinici za plućne bolesti Jordanovac, no brzo se i osve oporavila i sada pobjednica showa 'Zvijezde pjevaju' uživa u zagrljaju mladog visočkog glumca Farisa Pinje.

  • +7
Tara Thaller Izvor: Pixsell / Autor: Damir Spehar

Presretna glumica sa svima je podijelila vijest kako su ona i njezin dragi obilježili dvogodišnjicu veze. Na Instagramu je objavila zajednički selfi, a s jednom od zajedničkih poziranja oglasio se i Pinjo koji gotovo nikad ne objavljuje prizore s Tarom.

Podsjetimo Tarina ljubav osim što studira glumu, poznat je široj javnosti otprije šest godina kada je sudjelovao u regionalnom talent showu 'X Factor Adria'. Tada mu je mentor bio Tonči Huljić i svrstao ga je u grupu '9 Control'. Mladić se nastavio baviti glazbom te je objavio singl 'Za nju' a najavio je da snima album. U međuvremenu svojom standup predstavom 'Cuke' obilazi BiH.

MLADA GLUMICA

Zgodna Tara Thaller pojavila se u zanimljivom društvu na premijeri filma

Pogledaj galeriju