NIJE SVE KAKO SE ČINI

Tajnu je čuvao godinama: Sylvester Stallone otkrio da je snimajući Rockyja gotovo umro

11.11.2021 u 10:55

Bionic
Reading

Dok je s Dolphom Lundgrenom, koji je u filmu utjelovio Ivana Dragu, snimao scenu borbe u četvrtom nastavku filma o Rockyju Balboi, Sylvester Stallone bio je uvjeren da neće preživjeti

Četvrti nastavak filma 'Rocky', o boksaču Rockyju Balboi kojeg je savršeno utjelovio Sylvester Stallone, za tog je glumca umalo bio i poguban. Film je premijerno prikazan još 1985. godine, no tek je sada 75-godišnji Stallone otkrio javnosti još nepoznate detalje i to na svom YouTube kanalu u videu pod nazivom 'The Making of Rocky vs. Drago'.

'Prva stvar koju smo snimili bio je moj ulazak, potom njegov i upoznavanje, a onda sam dobio tešku ozljedu tijekom borbe zbog čega sam hitno prebačen na intenzivnu njegu iz Kanade u Kaliforniju', otkrio je Stalone i dodao:

  • +5
Sylvester Stallone Izvor: EPA / Autor: GUILLAUME HORCAJUELO

'Razbio me samo tako. U tom trenutku nisam osjetio, no kasnije te noći moje je srce počelo naticati. Krvni tlak mi je skočio na 260 i bio sam siguran da ću početi razgovarati s anđelima. Sljedeća stvar koje se sjećam je da sam na hitnom letu avionom koji, zbog mog tlaka, nije smio visoko letjeti. Smjestili su me na intenzivnu njegu, a ubrzo nakon toga morao sam se vratiti i završiti borbu.'

Sylvester Stallone Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Kako je otkrio, na intenzivnoj je proveo četiri dana nakon čega se vratio na set kako bi snimio završnu scenu borbe, dodavši kako je Lundgrenov jaki udarac u njegova prsa završio upravo u orginalnom filmu.

'Pa nismo to mogli izbaciti', zaključio je popularni Rocky Balboa