SRAMOTA U HOFFENHEIMU

Kramarić ogorčen i razočaran, a trenerova isprika nakon utakmice je nevjerojatna

15.12.2018 u 19:59

Bionic
Reading

Andrej Kramarić otkrio je novinarima nakon što ga je Julian Nagelsmann rano izvadio iz igre ove subote protiv Borussije M'gladbach i onemogućio mu desetu utakmicu u nizu da zabije da je razočaran, a da se trener pravdao da nije imao pojma u kakvoj je seriji hrvatski napadač...

Naš 27-godišnji reprezentativac pogodak je zabio u devet utakmica u nizu u svim natjecanjima i tako došao na korak do najboljih nogometaša današnjice, Lionela Messija i Cristiana Ronalda koji se jedini mogu pohvaliti još boljim postignućima u toj kategoriji.

  • +17
Andrej Kramarić, hrvatski reprezentativac i napadač Hoffenheima Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Messi je dvaput u karijeri zabio po deset golova u nizu u svim natjecanjima, Ronaldo je jednom uspio čak 11 puta zabijati zaredom, a Kramarić im se mogao pridružiti da je zabio ove subote protiv Borussije M'gladbach u Bundesligi te ih do kraja kalendarske godine možda i prestići.

No, Julian Nagelsmann šokantno ga je izvadio iz igre već u 63. minuti i onemogućio mu to postignuće.

Kramarić je nakon susreta novinarima iskreno priznao da je bio ogorčen i razočaran.

'Ostvariti takvu seriju i stajati uz bok igračima poput Lionela Messija i Cristiana Ronalda koji su gotovo vanzemaljci, bila je jedinstvena prilika u životu. Da sam imao i slomljenu nogu, na terenu bih čekao šansu da zabijem gol,' prenosi Kicker izjavu nesretnog našeg napadača.

Andrej je također priznao da mu se Nagelsmann kasnije ispričao, uz objašnjenje da nije imao pojma da je njegov igrač u takvoj seriji pogodaka! Zaista sramota za mladog 31-godišnjeg stručnjaka na klupi Hoffenheima koji je izuzetno cijenjen u Njemačkoj. Možda mu proučavanje taktike ide, no ljudski faktor mu je očito slabija strana...