NE ŽELI NA BOTOX!

Tajna mladolikog izgleda Tyre Banks: 'Uvjerena sam da lice stari kada ste jako mršavi'

27.11.2023 u 14:19

Bionic
Reading

Iako nije postigla slavu poput Naomi Campbell, Tyra Banks bila itekako tražena manekenka 90-ih godina prošlog stoljeća. Danas se usmjerila prema televiziji, gdje vodi emisije vezane uz modu, otkrivanje novih, mladih lica i slično, a javnost i dalje zanima kako i na pragu 50-e izgleda tako mladoliko

Početkom prosinca, točnije 4. prosinca, legendarna Tyra Banks proslavit će svoj 50. rođendan, a ono što je nevjerojatno da i u toj dobi izgleda nevjerojatno dobro. Ono što javnost posebno zanima tajna je njezinog mladolikog izgleda, budući da je i sama priznala da ne koristi botox kako bi ostala mlada.

Dapače, Tyra je priznala kako se ona pridržava najjednostavnijeg trika, a to je da 'ima višak' na licu, odnosno ne dopušta da izgleda ispijeno i mršavo u licu.

Uz to je dodala i kako joj botox nije trebao i to iz razloga što joj je prirodno debljanje pomoglo da joj lice izgleda 'lijepo i prirodno'.

Kako je nekadašnja voditeljica America's Next Top Model otkrila tijekom dobrotvorne večer održane u Villi Erbi u Italiji, sretna je jer je prihvatila sve što dolazi sa starenjem, a potom je otkrila i kako njezin partner Louis Bélanger-Martin obožava njezinu sijedu kosu.

  • +2
Tyra Banks Izvor: Profimedia / Autor: Courtesy of Karen Millen/Mega / The Mega Agency / Profimedia

'Mislim da je jedna tajna višak kilograma, jer nisam bila previše mršava. Uvjerena sam da lice stari kada ste jako mršavi, pa mislim da 'malo soka' održava lice lijepim i prirodnim. Nisam pristala na injekcije', rekla je Tyra i iskreno priznala da se ne protivi u potpunosti kozmetičkim promjenama, budući da je i sama, na početku svoje karijere, operirala nos.

'Jedino što sam napravila bio je nos i to prije mnogo godina. Nisam protiv injekcija. Možda se jednoga dana odlučim na njih, no za sada ništa od toga', priznala je Tyra koja se nije bunila zbog pokojeg nakupljenog kilograma tijekom pandemije Covida, jasno dajući do znanja da se ne žuri s mršavljenjem.

Uoči svog rođendana, Tyra se osvrnula upravo i na godine: 'Kada sam bila mlađa, sa 50 si bio starac, je li tako? Toliko su imale naše bake, a danas, kada pogledam Jennifer Lopez, pa onda Halle Berry i Jennifer Aniston, pitam se imaju li one uistinu toliko godina?'