Nekadašnja pobjednica Eurosonga

Tajna je otkrivena, Emilija Kokić u novom životnom izazovu: 'Mislim da nisam baš normalna što sam pristala'

12.01.2023 u 08:43

Bionic
Reading

Postprodukcija popularnog showa 'Ples sa zvijezdama', koji se emitira na Novoj TV, u punom je jeku, a polako se otkrivaju i imena koja će nas svojim plesom zabavljati u najnovijoj sezoni ovoga proljeća. Među ovogodišnjim natjecateljima nalazi se i naša poznata pjevačica

'Nikada nisam učila ples, ne znam osnove ni detalje i uvijek kada mislim na ples, radim to s nekom čežnjom jer sam imala osjećaj da je to rezervirano za nekog drugog. Mislim da nisam baš normalna što sam pristala i što sam prihvatila izazov koji nije baš malen. Ali to sam htjela i nadam se da ću uživati u učenju, davat ću maksimum od sebe, a kakav će biti rezultat, to ćemo vidjeti', izjavila je među ostalim Emilija Kokić za In Magazin Nove TV.

Rekla je kako vjeruje da će joj odličan osjećaj za ritam pomoći u tome da razvije motoriku, stil, ženstvenost ili mekoću u pokretu, a pričala je i o svom uspješnom braku s Miljenkom Kokotom. Kaže da su 'u sretnom odnosu, međutim, kao u svakom braku i vezi, 'postoje situacije u kojima oboje imaju potrebu rasti, mijenjati se, prilagođavati se, pa je tako i u njihovom odnosu'.

Ne stavljaju, kaže, stvari pod tepih, razgovaraju koliko god je to moguće, transparentno, otvoreno, maksimalno su iskreni, pa i pod cijenu da to što izgovore nekad ne sjedne baš najbolje partneru, ali odlučili su da je to jedini ispravan način.

  • +3
Emilija Kokić Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX

Podsjetimo, Emilija se za Miljenka Kokota 2013. udala nakon dugogodišnjeg prijateljstva i pet godina veze. Popularna Zadranka već godinama poučava pjevanje i bila je mentorica više od 400 polaznika svoje škole pjevanja. Prije više od trideset godina s grupom Riva pobijedila je na Eurosongu pjesmom 'Rock me baby'.