vječno mladolika

Emiliju Kokić ne vidimo često, a sad se pojavila u HTV-ovoj emisiji, fanovi komentiraju: 'Ova žena ne stari'

13.12.2021 u 14:25

Bionic
Reading

Naša jedina eurovizijska pobjednica danas nije aktivna u pjevačkom smislu na način da nastupa, ali i dalje snima te je diskografski aktivna. Kako živi mirnim, skladnim obiteljskim životom, nema je previše u medijima. Ovog vikenda nastupila je u popularnoj HTV-ovoj emisiji

Emilija Kokić danas uspješno vodi svoju školu pjevanja. U posljednjih osam godina koliko postoji njezina škola pjevanja, mentorirala je više od 400 polaznika a tijekom pandemije okrenula se studiranju. Uskoro će diplomirati, a njezin studij nema nikakve veze s glazbom.

Pjevačica je proteklog vikenda gostovala u emisiji 'Volim Hrvatsku'. Pojavila se sa bijelom majicom i početnim slovom svog imena, žutim 'E' što je uparila sa suknjom midi kroja, a fanovi kojima je pokazala uspomene sa snimanja te emisije, ne prestaju je hvaliti. 'Odlična majica, odlična u žutom', 'Uvijek predivna', 'Ostala si uvijek ista', 'Izgledaš mrrak!', 'Ova žena ne stari', komentiraju fanovi na Facebooku.

Podsjetimo, privatno je posvećena obiteljskom životu kojeg dijeli sa spikerom Miljenkom Kokotom za kojeg se udala 2013. Taj joj je bilo 45 godina. 'Važno je da imamo razumijevanja i tolerancije jedno za drugo. Naravno da mi je stalo da na tu vatru našu zajedničku dodajem ja nekakav drva koja će je potpaliti i održavati je da bude lijepa', nedavno je rekla na temu braka u In Magazinu.

Osvrčući se na devedesete kad je drmala scenom svojim zaraznim hitovima, Emilija je izjavila kako je njezin najveći uspjeh je to što je 'u cijeloj toj priči ostala prisebna, da joj se nije dogodila ovisnost o alkoholu ili nešto gore'. To je, kazala je pjevačica, aspekt o kojem ljudi uopće ne pišu ni danas, nego se podrazumijeva da se s time čovjek može psihički nositi.

  • +3
Emilija Kokić Izvor: Cropix / Autor: Dragan Matic Dragan Matic / CROPIX