sezona traje do srpnja 2024

Tajči, Vejnović i Bilman o životnim radostima

11.12.2023 u 11:36

Bionic
Reading

Voditeljica, komičarka i spisateljica Marijana Perinić će u četvrtoj ovosezonskoj epizodi talk-showa Ženska priča, i to na temu 'životne radosti', ugostiti glazbenu umjetnicu i motivatoricu Tatianu Tajči Cameron, glumicu i kuharicu Sanju Vejnović te skenera osobnosti i člana žirija 'Supertalent' Davora Bilmana

Novo izdanje Ženske priče održat će se u klubu hrvatskih glazbenika SAX! (Palmotićeva 22, Zagreb), u četvrtak 14. prosinca, a sav prihod od ulaznica donirat će se Hrvatskom forumu protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska, stoji u najavi.

Obavezna je rezervacija mjesta za posjetitelje na WhatsApp 098 /917 8802 11 ili na zenskaprica.sax@gmail.com

Ovo su neka od imena koje su do sada bili u gostima: Jasna Zlokić, Tereza Kesovija, Ecija Ojdanić, Ella Dvornik, Leon Paraminski, Zrinka Cvitešić, Lucija Šerbedžija, Zdenka Kovačiček, Daniela Trbović, Anđa Marić, Jelena Veljača, Antonija Blaće, Gabi Novak, Franka Batelić, Mia Dimšić, Tončica Čeljuska, Andrea Andrassy, Nevena Rendeli Vejzović, Iva Šulentić, Barbara Kolar, Alka Vuica, Mila Elegović, Sanja Doležal, Ida Prester, Helena Minić Matanić, Borna Kotromanić, Morana Zibar i brojne druge. Od muškaraca su u gostima bili: Goran Milić, Aleksandar Stanković, Andrija Jarak, Duško Ćurlić, Željko Pervan, Zoran Špajc, Tarik Filipović, Zuhra, Amar Bukvić, David Skoko, Ivan Pažanin, Boris Jokić, Ribafish, Bruno Šimleša, Krešimir Mišak, Vedran Mlikota i mnogi drugi.

Na samoj večeri, koja je jako dobro posjećena tematiziraju se razna životna područja, ali na zabavan i opušten način, uz interakciju publike koja gostima postavlja pitanja. Otvorene i iskrene priče javnih osoba su garancija uspjeha Ženske price i 'mjesta više' koje se traži iz mjeseca u mjesec.