PLES S NEILOM DIAMONDOM

Svoju opčinjenost legendarnim pjevačem nije mogla sakriti: Crvenilo na obrazima princeze Diane otkrilo je sve

25.04.2021 u 10:35

Bionic
Reading

Te 1985. godine, na svečanoj večeri organiziranoj u Bijeloj kući, povodom njihovog službenog posjeta Americi, princeza Diana provela je večer plešući s mnogim poznatim facama, no ne i sa svojim suprugom, princom Charlesom

Bivši fotograf Bijele kuće, Pete Souza, koji je imao prilike raditi u vrijeme vladavine Ronalda Reagana, prisjetio se te davne 1985. godine kada su Reagana i njegovu suprugu Nancy posjetili princ Charles i princeza Diana. Tim povodom organizirana je i svečana gala večera, na kojoj su osim posebnih gostiju iz Velike Britanije, bili prisutni i mnogi poznati holivudski glumci, ali i pjevači svjetski poznati.

Nakon što se nedavno, u intervjuu za meksičko izdanje Esquirea, svog plesa i susreta s princezom Dianom sjetio glumac John Travolta, o svemu je na svom Instagram profilu progovorio i čuveni fotograf, objavivši i neke rijetko viđene fotografije.

Osim sa Travoltom, Clintom Eastwoodom i Tomom Selleckom, princeza Diana plesala je i sa legendarnim pjevačem Neilom Diamondom, a opčinjenost njime otkrilo je crvenilo na njezinom licu koje nije mogla sakriti.

  • +6
Princ Charles, princeza Diana Izvor: Profimedia / Autor: UPPA/Photoshot / Avalon Editorial / Profimedia

'Ono čega se i dan danas jasno sjećam crvenilo je u licu koje je Diana imala dok je plesala s Neilom. Na fotografiji možete vidjeti kako su njezini obrazi lagano rumeni, no samo trenutak kasnije bilo je i više nego očito', napisao je Souza na svom Instagram profilu uz snimljenu fotografiju i dodao kako je te večeri Diamond otpjevao niz pjesama s vojnim bendom, uključujući i pjesmu 'You Don't Bring Me Flowers'.

'Koliko se sjećam, no ne mogu tvrditi jer je bilo jako davno, on je tu pjesmu nastavio pjevati dok je plesao s njom.'