PRODUBIT ĆE SE SUKOB

Svoju maćehu ne može podnijeti: Princ Harry u svojim memoarima neće štedjeti Camillu, ali ni princa Charlesa

11.04.2022 u 15:30

Bionic
Reading

Izlazak memoara princa Harryja s nestrpljenjem se iščekuje i to iz jednostavnog razloga - sve zanima po kome će ovoga puta oplesti, a kako tvrdi kraljevska biografkinja, koja je napisala knjigu o princezi Diani, na tapeti bi mu mogao biti otac

Svjetlo dana uskoro bi trebala ugledati nova knjiga o kraljevskoj obitelji. Riječ je o knjizi 'The Palace Papers' čija je autorica Tina Brown, zaslužna svojedobno i za knjigu o princezi Diani, a koja je o svemu progovorila za britanski Telegraph.

Kako je otkrila, 37-godišnji princ Harry nikada nije u potpunosti prihvatio vezu svog oca sa Camillom, a kamoli njihv brak, i ono što on ne želi je da Camilla ikada postane kraljica.

Dodala je i da će odmetnuti sin budućeg britanskog kralja, koji je svoj novi život sa suprugom Meghan Markle i djecom Archijem i Lilibet započeo u Kaliforniji, vrlo vjerojatno svoje frustracije iznijeti upravo u memoarima čiji se izlazak iščekuje kasnije ove godine.

  • +9
Princ Harry i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

'William je bio zgrožen Meghaninim napadom na Kate, na koji ona nije mogla uzvratiti, no to nije ništa u usporedbi s onim kako će biti bijesan kada knjiga izađe. Harry neće ići na kraljicu, kao ni na Kate, koju cijeni i voli, no sigurno će napasti Charlesa i Camillu, a možda i Williama. To ne pomaže njihovom odnosu nikako', rekla je Tina Brown, koja je godinama za Tatler i Vanity Fair izvještavala upravo o kraljevskoj obitelji.

U svojoj je pak knjizi ona navela neimenovani izvor koji joj je rekao kako bi Harry, kada bi se zatekao u istoj prostoriji sa Camillom, uvijek šutio i gledao je bijesno.

'Jedan od njegovih bliskih prijatelja mi je rekao da svi govore o tome koliko je Harryju potreban William, ali isto tako je i obrnuto, jer su okruženi s toliko prijatelja koji proračunato održavaju prijateljstva, svjesni da će jednog dana postati kralj. Jedino s Williamova supruga i brat oduvijek bili iskreni s njim, a Harry ga je uvijek mogao zezati, ali i spustiti na zemlju.'