UOČI FINALA DORE

Svjetske fanove Eurosonga oduševio Baby Lasagna: 'Ovo vam je šansa za top 5'

24.02.2024 u 10:44

Bionic
Reading

Drugom polufinalnom večeri Dore zaključen je popis od 16 izvođača koji će ove nedjelje, 25. veljače, pokušati izboriti plasman za Eurosong

Najveći favorit Dore ove je godine Istrijan Marko Purišić sa pjesmom 'Rim Tim Tagi Dim'. Njegov nastup u drugoj polufinalnoj večeri obara rekorde na YouTubeu, a zamijetili su ga i svjetski obožavatelji eurosonga.

Njegov energični nastup bio je spoj modernog i tradicionalnog, sa zanimljivim kostimima kao i detaljima poput tabletića na bubnjevima koji su nekim gledateljima posebno zapeli za oko.

Izvor: Društvene mreže / Autor: HRT

'Cijela istočna Europa i Balkan će zavoljeti bakine tabletiće. Ikonski', glasio je jedan od komentara.

'Sve grčke bake će glasati za Hrvatsku', našalio se drugi.

'Bojao sam se da neću vidjeti čipku i tradicionalne stvari na pozornici, ali vidim miks starog i novog. Dragi ljudi iz Hrvatske, glasajte za ovu pjesmu!' poručio je jedan strani obožavatelj Dore.

'Ovo je upravo ono što Eurosong treba, nadam se samo da će problemi sa zvukom biti riješeni do nedjelje', napisao je drugi.

'Hrvatski prijatelji, pošaljite ga na Eurosong. Ovo vam je šansa za top 5 i čak pobjedu. Stvarno mi se sviđa pjesma i umjetnik. Jako je neobično. Poštovanje i 12 bodova iz Ukrajine', glasi komentar jedne Ukrajinke.

'Hrvatska, evo vam vaše prve pobjede, nemojte zabrljati, idemo Baby Lasagna!' napisao je jedan obožavatelj Eurosonga ispod videa nastupa Baby Lasagne na Dori.

Osim što je na kladionicama najizgledniji pobjednik Dore, nakon njegovog nastupa Hrvatska se zadržala na visokom trećem mjestu kao potencijalni pobjednik ovogodišnjeg izdanja Eurosonga koje će se ovog svibnja održati u švedskom Malmöu.

  • +77
Dora, druga polufinalna večer Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Renato Branđolica/HRT