OVOGODIŠNJI FAVORIT

Baby Lasagna ruši rekorde: Njegov nastup na Dori sada je najgledaniji

24.02.2024 u 09:13

Bionic
Reading

Održana je druga polufinalna večer Dore, a s njom je kompletiran popis od 16 finalista koji će u nedjelju pokušati izboriti plasman za Eurosong

Među izvođačima druge polufinalne večeri posebno se istaknuo ovogodišnji favorit Baby Lasagna s pjesmom 'Rim Tim Tagi Dim'.

Baby Lasagna oduševio je gledatelje pjesmom i nastupom. Oduševljenje gledatelja očituje se i u broju pregleda koje njegov nastup ima na YouTubeu. Naime, jutro nakon nastup Baby Lasagne prikupio je 179 tisuća pregleda, više nego svi polufinalisti iz druge večeri zajedno, a video nastupa trenutno se nalazi na osmom mjestu YouTube trendinga u Hrvatskoj.

Baby Lasagna - Rim Tim Tagi Dim Izvor: Društvene mreže / Autor: HRT

Otkako je Baby Lasagna dospio u hrvatski izbor za pjesmu Eurovizije, istaknuo se kao favorit. Kako je priznao, ta mu titula stvara nervozu, no očito dobro funkcionira pod pritiskom jer su reakcije na njegov nastup većinom pozitivne.

Pjesma 'Rim Tim Tagi Dim' o odlasku mladića iz rodnog ruralnog u urbani kraj zarazila je Hrvatsku te brojne ljubitelje Eurovizije, a u nastupu je glazbenik objedinio motive pjesme. Mogli bismo reći kako je uistinu spojio nespojivo: i čipku i lance i marame i kožu, ali i hekleraj preko bubnjeva. 

  • +77
Dora, druga polufinalna večer Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Renato Branđolica/HRT