'najbolji do sada'

Svjetska, a naša glazbenica sa svojim bendom u Japanu snimila novi video spot

27.07.2021 u 22:21

Bionic
Reading

Malo koji domaći glazbenik se može pohvaliti da je u zemlji izlazećeg sunca ostvario karijeru. Coral Tarbuk već neko vrijeme ondje uspješno gradi svoj glazbeni put kao bass gitaristica i prateći vokal u punk rock bendu Blue Straight

'Dragi prijatelji, želim vam predstaviti naš najnoviji video! Posebno hvala svim našim divnim glumcima. Ovo je najbolji video koji smo napravili do sada', poručila je na društvenim mrežama Coral Tabruk koja je sama smontirala i snimila neke scene.

Izvor: Društvene mreže

U Japan se zaljubila se kao 20-godišnjakinja, kad je boravila u njoj prvi put, a kad se vratila u Hrvatsku, odlučila je da će se vratiti u Japan. 'Prije šest godina svirala sam u drugom bendu i naš bubnjar Makoto doveo je Kinga na probu, a on i ja smo se odmah jako sprijateljili. Nakon pet mjeseci moj bend se raspao, a ja sam otišla u njegov tada tek osnovan bend Blue Straight. Ušla sam u njega bez ikakve audicije i od tada sviramo skupa. Promijenili smo nekoliko bubnjara, ali mogu reći da smo sadašnja postava, Kingo (gitarist/pjevač) i Kiri (bubnjar), i ja srodne duše', ispričala je prošle godine za tportal.