OBITELJSKA IDILA

Svi su gledali u najljepši holivudski par i njihovu mezimicu

04.05.2018 u 10:01

Bionic
Reading

Iako svoj privatni život drže podalje od medija, holivudski par Irina Shayk i Bradley Cooper ponekad iznenade javnost, kao što su ovih dana opušteno prošetali New Yorkom u društvu jednogodišnje kćerkice

Obiteljska idila filmskog zavodnika Bradleya Coopera i supermodela Irine Shayk vidljiva je i godinu dana nakon što su postali sretni roditelji malene Lee De Seine.

Par ovih dana uživa u New Yorku, a na svoje putovanje poveli su i mezimicu od koje se ne odvajaju.

  • +2
Bradley Cooper i Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Paparazzi fotografi ulovili su ih u opuštenoj šetnji tijekom sunčanog dana, kada je ruska manekenka oduševila trendi stajlingom. 32-godišnjakinja je nosila šarenu haljinu na prugice, široka kroja, kakve su trenutno apsolutni hit među svim trendsetericama. Uz to je kombinirala omiljene Chanel natikače u kojima je se često može vidjeti i torbicu u nijansi ciklame.

Bradley se modno uskladio s voljenom Irinom i odjenuo tamnoplavu sportsku majicu i sive hlače dok je u naručju imao nosilicu u kojoj je sjedila kćerkica koju već prozivaju najljepšom bebom Hollywooda.

  • +14
Irina Shayk i Bradley Cooper Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Držeći se za ruke par je pokazao koliko su zaljubljeni. Inače 43- godišnji glumac i uspješna manekenka u vezi su od 2015. godine, a šuškanja o njihovim zarukama traju već neko vrijeme, otkako je na Irininoj ruci golemi prsten sa safirom.