ZBUNJUJUĆE OBJAVE

Svi se pitaju što se zapravo krije iza posjeta Nike Fleiss privatnom rodilištu

24.08.2018 u 10:27

Bionic
Reading

Nekadašnja hrvatska sportašica Nika Fleiss u posljednje je vrijeme jako aktivna na društvenim mrežama. Tako je u nekim od svojih objava zbunila obožavatelje i pratitelje na Instagramu rekavši da odlazi u privatnu kliniku na, kako je rekla, 13. operaciju

Nika Fleiss, koja je nakon skijaške karijere završila studij novinarstva, u zadnje se vrijeme sve češće obraća svojim fanovima putem društvenih mreža. Osim toga, Fleiss redovito obavještava kako provodi svoje slobodno vrijeme, pa smo imali prilike doznati da je ljeto provela u društvu prijatelja ploveći Jadranom na luksuznom brodu.

Breakfast with a view ☀️

Objavu dijeli Nika Flei💲💲 (@nikafleiss)

No po povratku s ljetovanja Niku je čekao posjet privatnoj klinici u Zagrebu. Zdravstvena institucija specijalizirana za ginekologiju i porodništvo ima i neurološku i kardiološku ambulantu. Naša bivša sportašica obavijestila je javnost kako je sa stilom došla u bolnicu na 13. operaciju.

Nika Fleiss Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot Instagram

Iako nije poznato zbog čega je 33-godišnjakinja završila na zahvatu, nije prošlo dugo te se i sama Nika obratila novom objavom na društvenim mrežama.

'Sve je prošlo dobro. Hvala svima na željama za brzo ozdravljenje. Ja već čekam večeru', poručila je Fleiss ispod fotografije na kojoj se odmara u bolničkoj sobi. Obožavateljima se javila i jutro nakon operacije, kada je napisala: 'Dobro jutro živote, sve je bolje uz šalicu kave.'

✌🏽 more to go #viennamajor

Objavu dijeli Nika Flei💲💲 (@nikafleiss)

Jedan od razloga posjeta baš ovoj medicinskoj ustanovi, prema navodima Slobodne Dalmacije, je i moguća trudnoća poznate Samoborke, što je dala naslutiti neobičnom objavom na Instagram Storyju.

Spomenuto rodilište posjećivale su ranije mnoge poznate Hrvatice. Tamo su rodile blogerica Ella Dvornik, bivša manekenka Ljupka Gojić Mikić te supruga bivšeg dinamovca Marta Fernades.

  • +3
Nika Fleiss, Instagram Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL