OPA, KAKVA FIGURA

Svi pričaju o isklesanoj liniji Ane Begić Tahiri, a sad je privukla pažnju zavodljivim fotografijama bez šminke

22.03.2023 u 10:12

Bionic
Reading

Glumica zagrebačkog HNK, koju gledatelji pamte po ulozi blagajnice Bibe Fruk u serijalu 'Bibin svijet' ne prestaje oduševljavati svojim sjajnim izgledom, a jedan od razloga je i nevjerojatna tjelesna transformacija i gubitak od 15 kilograma nakon što je imala problema sa zdravljem

Ana Begić Tahiri pokazala je fotografiju na kojoj je u 'zaboravljenim' komadima odjeće koji joj sada pristaju kao saliveni.

'Kad kupiš pa nije dobro, pa ne vratiš, pa zaboraviš, pa ga opet nađeš', napisala je glumica. Nanizali su se brojni pozitivni komentari da 'izgleda kao manekenka', da je 'prezgodna' i 'predivna žena', a ima i onih koji nisu zadovoljni. Neki bi da Ana ipak vrati kilograme.

Krajem prošle je ispričala da je imala problema sa zdravljem. 'To već dugo traje, taj moj oporavak tijela. Nisam bila dobro jedno dvije godine. Mada su mi rekli, kad uđeš u 40.-e to ti je najljepši period tvog života. Meni se dogodilo suprotno. Bila je bolest u pitanju. Ne mogu sad reći sto posto da me je cjepivo satralo, ali su mi se neke stvari zakomplicirale i eto jedan hormonalni poremećaj teški. Nije da vidim svjetlo tunela, već je tunel iza mene', ispričala je u emisiji 'Zdravlje na kvadrat'.

  • +4
Ana Begić Tahiri Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

Inače, glumica je 2012. godine smršavjela 13 kilograma zahvaljujući treninzima, dijeti i kozmetičkim tretmanima za preoblikovanje tijela.