bila je velika zvijezda

Svi je pamtimo kao seks bombu osamdesetih: Samantha Fox se kratko vratila u prošlost i otkrila mnogima nepoznat detalj

18.10.2022 u 06:47

Bionic
Reading

Atraktivna plavuša osamdesetih je žarila i palila svjetskom scenom i bila 'vrući' san brojnih muškaraca. Proslavila se sa samo 16 godina, kad je njena fotografija u toplesu objavljena u britanskom The Sunu, nakon čega su je izbacili iz katoličke škole, a ostatak svijeta pamti je po legendarnoj pjesmi 'Touch Me'

'Bila je 1995. godina kad smo ja i moj ženski bend Sox prošli na natjecanju za odlazak na Eurosong u Ujedinjenom Kraljevstvu, ali završile smo na četvrtom mjestu, tako da nismo stigle do velikog finala', prisjetila se Samantha Fox u najnovijoj objavi na Instagramu i nastavila:

'Sjećam se da sam napisala pjesmu u Španjolskoj s Johnom Durnom, svojim prijateljem i liječnikom, a nazvana je 'Go For The Heart'. Sigurna sam da je možete čuti na većini glazbenih platformi. Bilo je to sjajno iskustvo, a i velika sreća', poručila je pjevačica.

Podsjetimo, bila je jedno od najprepoznatljivijih lica 80-ih, a proslavile su je zanosne obline za kojima su uzdisali brojni muškarci. Godinama ranije ona ih je razočarala priznanjem da je više privlače žene, a u lipnju ove godine vjenčala se s višegodišnjom partnericom Lindom Olsen.

Samantha Fox Izvor: Profimedia / Autor: f84 / Zuma Press / Profimedia

Mnogima je poznata priča o tome kako je Fox postala poznata potpuno slučajno. Naime nakon što su je odbili u policijskoj akademiji, jer je za njih zbog svojih 158 centimetara bila preniska, majka ju je prijavila na natjecanje u ljepoti te joj tako odredila životni put. Uz glazbene hitove 'Touch Me', 'Naughty Girls' i 'I Wanna Have Some Fun', imala je uloge u nekoliko filmova, sudjelovala je u reality showovima, a okušala se i kao voditeljica.

Mnogi su muškarci ludovali za njom i zbog nasrtljivaca su je svugdje morali pratiti zaštitari (jedan obožavatelj se čak pokušao ubiti ispred njezina stana), a prije 18 godina sa svijetom je podijelila to da više voli žene. Bila je u vezi sa svojom menadžericom Myrom Stratton sve do 2015., kad je ona preminula od raka.