PRONAŠLA LJUBAV ŽIVOTA

Udala se Samantha Fox: Nakon šest godina veze uplovila u bračnu luku s osam godina mlađom Šveđankom

19.06.2022 u 18:14

Bionic
Reading

Pjevačica i seks simbol 80-ih Samantha Fox uplovila je u bračnu luku s dugogodišnjom djevojkom Lindom Olsen. Nakon nekoliko odgađanja datuma vjenčanja, zbog pandemije koronavirusa, vjenčale su se u Essexu na raskošnoj ceremoniji

Obitelj i prijatelji 56-godišnje pjevačice nosili su njezin dugački veo, a slavna mladenka imala je vjenčanicu bez naramenicu, ukrašenu na gornjem dijelu srebrnim detaljima.

Samantha Fox i Linda Olsen u vezi su od 2016, a zaručile su se 2020. Sretni par obznanio je zaruke u ožujku 2020, četiri godine nakon što su započele svoju vezu.

Prije nego je pronašla ljubavnu sreću s Lindom, Samantha Fox bila je u 12-godišnjoj vezi s Myrom Stratton, koja je 2015. umrla nakon duge i teške bolesti. Godinu dana kasnije pop senzacija 80-ih pronašla je ljubav s osam godina mlađom tamnokosom Šveđankom.

  • +9
Vjenčanje Samanthe Fox Izvor: Profimedia / Autor: Splash/Raw Image LTD/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

'Zaljubila sam se u drugu ženu. Upoznala sam nekoga prije nekoliko mjeseci i jako sam sretna. Kako stariš, život brže prolazi', rekla je Fox u Big Brotheru u kojem je svojedobno sudjelovala.

'Kad sam upoznala Lindu, znala sam da sam ludo zaljubljena i da s njom želim biti zauvijek', otkrila je Fox i priznala da ju je Šveđanka zaprosila. 'Na Valentinovo 2020. upitala me želim li joj biti supruga. Kleknula je na jedno koljeno i bilo je sve jako tradicionalno. Plakala sam, a plakala je i ona', kaže pjevačica.

Linda je naime od malih nogu bila velika obožavateljica Samanthe Fox. Otkrila je da je još kao djevojčica skupljala njezine postere. Godinama, odnosno desetljećima kasnije, kupila je meet and greet karte za Samanthin koncert u Norveškoj, a cure su čim su se upoznale, kažu, osjetile povezanost. Ostale su nakon toga u kontaktu preko društvenih mreža i dogovorile sastanak na sljedećem koncertu, a ostalo je povijest…