NEMOGUĆA MISIJA

Svi govore o raskošnoj haljini Maje Šuput u kojoj se teško kretala po pozornici, a pravi problemi nastupili su tek kasnije...

22.11.2021 u 09:15

Bionic
Reading

Gledatelji popularnog showa 'Supertalent' na Novoj TV u nedjelju navečer pamtit će izbezumljeno lice pjevačice i članice žirija koju je prestravio nastup mentalista, ali i po kreaciji koja je gotovo prekrila pozornicu

Već je u audicijskim emisijama pokazala niz originalnih i neobičnih stajlinga, a Maja Šuput i njezin prijatelj i stilist Marko Grubnić za prvu polufinalnu emisiju priredili su najraskošnije izdanje do sada pa su svi (i žiri i publika) zinuli kad su je vidjeli.

'Kraljica svadbi' stigla je u kreaciji koja je gotovo prekrila cijelu pozornicu 'Supertalenta'. Uz raskošnu suknju od tila odjenula je bijeli topić i duge, crne lakirane rukavice. Budući da joj je svaki korak bio rizik da stane na suknju i padne pa su gledatelji sa zabnjom promatrali kako će sjesti na stolicu. Da je imala komplikacije s njom pokazala je odlazeći na toalet što je pokazala fotografijama na Instagramu.

S outfitom je pjevačica i uspješna poduzetnica uskladila i frizuru pa je tako vrhove svoje platinasto plave kose za ovu prigodu obojila u crno. Prvu polufinalnu emisiju ona i gledatelji pamtit će po uznemirujućoj točki mentalista. 'Iskreno, užasno mi je žao što si me pozvao na pozornicu jer mene je ovo baš prestrašilo', kazala je nakon nastupa Antonija Mitra koji ju je izveo na pozornicu.

  • +16
Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL