ŠTO ĆE BITI S IGRAMA?

Sve zbog ugovora s Netflixom: Princ Harry povukao je drastičan potez i ugrozio ono u što je vjerovao svim srcem

06.09.2020 u 17:48

Bionic
Reading

Višegodišnji ugovor, potpisan s Netflixom, doveo je u pitanje Invictus igre, točnije događaj koji je trebao prikupiti novce, a u kojem su trebale nastupiti i zvijezde poput Beyonce i Eda Sheerana. Budući da je isti trebao biti emitiran na konkurentskom Amazon Primeu, sve je otkazano

Nakon što su potpisali ugovor vrijedan 150 milijuna dolara s Netflixom, u kojem stoji da će raditi dokumentarce, dokumentarne serije, igrane filmove i programe za djecu, Meghan Markle i princ Harry otkazali su veliki humanitarni događaj kojim se trebao prikupiti novac za Invictus igre. Riječ je o glazbenom događanju koji se trebao održati u Kaliforniji u lipnju 2021. godine, na kojem bi nastupile zvijezde poput Beyonce i Eda Sheerana, i koji bi se emitirao na konkurentskom Amazon Primeu.

Na samom događaju, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa trebali su održati i posebne govore, a sve kako bi se prikupilo najmanje milijun funti za fondaciju Invictus Games. Malo je reći da su organizatori ovog događaja ostali osupnuti i bez riječi nakon što ih je odvjetnik obavijestio kako su ih Sussexovi obavijestili kako sve otpada, i to netom prije negoli su objavili kako su potpisali ugovor s Netflixom.

Kako je otkrio izvor blizak događanju, situacija je poprilično loša za sve, posebice za Invictus igre, čiji je pokrovitelj godinama bio upravo princ Harry i koji je, upravo za jedno od prvih javnih pojavljivanja s Meghan Markle, odabrao upravo taj događaj.

  • +2
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Baby2Baby via The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

'Prošle godine Harry je pristao na sve i sve se odvijalo prema planu do unazad nekoliko tjedana. Ovo je trebao biti veliki događaj za Igre i za fondaciju čiji se fond poprilično ispraznio i mislim da bi bilo fer da Harry pronađe način kojim će im pomoći prikupiti novac', otkrio je izvor.

S druge strane, glasnogovornik Igara tvrdi kako je do otkazivanja došlo i prije, i to zbog pandemije koronavirusa, neovisno o potpisivanju ugovora princa Harryja i Meghan Markle s Netflixom.