SRETNA I ZADOVOLJNA

Meghan Markle nikad opuštenija pred kamerama priznala: 'Iznimno mi je drago što sam se vratila kući, iz nekoliko razloga'

26.08.2020 u 10:57

Bionic
Reading

Dok je obnašala titulu vojvotkinje unutar jedne od najpoznatijih kraljevskih obitelji, Meghan Markle javnosti je uglavnom pokazivala uštogljenu, od nje traženu ozbiljniju stranu. Rijetko je dobila priliku pokazati se u prirodnom svjetlu, biti potpuno opuštena i govoriti o stvarima za koje se zalaže još od djetinjstva. Zato sada živi punim plućima i ništa joj više ne stoji na putu

Supruga princa Harryja, bivša američka glumica Meghan Markle osam mjeseci nakon odlaska iz britanskog kraljevstva, polako se opušta. Neko vrijeme trebao joj je mir i koncentracija na njezina malenog sina jedinca Archieja.

Nije se previše pojavljivala u medijima niti im davala materijala, no izgleda da je sada spremna za ponovni povratak na zvjezdanu scenu.

Ovih dana na društvenim je mrežama osvanuo intervju snimljen u dvorištu Glorie Steinem, američke aktivistice, feministice i novinarke. Nagrađivana i cijenjena 86-godišnjakinja u svom je domu ugostila upravo Meghan Markle, a sve kako bi njihove važne poruke odjeknule u javnost.

Pod pokroviteljstvom udruge Makers Women, koja će cijeli video intervju objaviti uskoro, Meghan i Gloria su opušteno čavrljale o izuzetno bitnim temama za njihov narod.

Scenografija je izgledala naprosto idilično, uredno pokošen stražnji vrt slavne aktivistice, opušteni stajlinzi te dvije nasmijane i vedre dame koje bez imalo cenzure govore o glasovanju, politici i boljitku života. Ponovno su obje naglasile koliko je svaki glas na narednim predsjedničkim izborima bitan, te kako na mladima svijet ostaje. Također pokazale su inicijativu da probude mlade koji još nisu svjesni koliko su bitni u donošenju pozitivnih promjena u svijetu.

Na samom početku Steinem je svojoj gošći poželjela dobrodošlicu u SAD, na što je Markle s velikim osmijehom odgovorila: ‘Iznimno mi je drago što sam se vratila kući, iz nekoliko razloga’.

Meghan je za intervju sniman u crno- bijeloj varijanti odjenula vrlo ležerno ljetno izdanje. Izabrala je bijele palazzo hlače na prugice danske dizajnerice Anine Bing koje je stilizirala uz casual bijelu majicu kratkih rukava. Obula je udobne Stella McCartney sandale na kitten petu koje se vežu oko gležnja te se ukrasila velikim slamnatim šeširom s kojim smo je već jednom imali prilike vidjeti.

Od nakita je nosila kultnu Carier zlatnu narukvicu koju je kombinirala s još nekolicinom robusnih narukvica.

U jednom trenutku na set su upali njezini omiljeni kućni ljubimci, labrador i bigl, bez kojih Meghan očito ne odlazi više nikuda.

Svojim stavom, držanjem i ponašanjem te vedrinom kojom je isijavala, Meghan je još jednom dala do znanja koliko uživa od kada je napustila kraljevsku obitelj. Njezin slobodnjački duh, aktivizam i feminizam za koji se zalaže još od osnovne škole nisu se nikako uklapali u strogu, formalnu i politički nepristranu monarhiju.