I TO SE DOGODILO

Sve zbog Meghan Markle: Porasla potražnja za skupocjenim Hermesovim dekama

07.12.2022 u 13:31

Bionic
Reading

Još je manje od 24 sata ostalo do trenutka kada će Netflix prikazati dugo najavljivani dokumentarac jednostavno nazvan 'Harry & Meghan'. Teaseri su već pušteni, a zahvaljujući njima neke su stvari dobile 'svojih pet minuta slave'

Cijeli svijet priča o novom Netflixovom dokumentarcu 'Harry & Meghan', kojim bi princ Harry mogao zadati i posljednji, ujedno i najteži, udarac kraljevskoj obitelji. Do premijere je ostalo manje od 24 sata, a sada su otkriveni i neki nevjerojatni detalji.

Naime, zahvaljujući ovom dokumentarcu, obožavatelji princa Harryja i Meghan Markle napokon će moći zaviriti u njihovu luksuznu kuću, ali i doznati kako je ista uređena. Sudeći po dva objavljena trailera, za svoja pojavljivanja u dokumentarcima Meghan Markle isfurala je bezbroj novih modnih kombinacija, no ono što je nevjerojatno podatak je da je upravo zahvaljujući njoj jedna deka doživjela nevjerojatan uspjeh.

Naime, u jednom trenutku u traileru se na stolici na kojoj sjedi vidi tek komadić deke, zbog koje je na Googleu zavladala prava ludnica. Riječ je o skupocjenoj Hermèsovoj deki Avalon, čija je cijena nevjerojatnih 11.600 kuna, no ni to nije spriječilo mnoštvo da pohrli u kupovinu, zbog čega je ista - rasprodana!

Harry & Meghan | Official Trailer | Netflix Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

U kratkom vremenu za 500 posto je porasla potraga za 'Hermèsovom dekom', a za čak 850 posto 'cijena Hermèsove deke'.

  • +3
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Gregory Pace / Shutterstock Editorial / Profimedia

Inače, Meghan Markle nije jedina zaljubljenica u ovu deku. Ona je dobila 'svojih pet minuta slave' i u jednoj od epizoda 'Seksa i grada', a u svojim domovima imaju je Courteney Cox, Hilary Duff, Lindsay Lohan i mnogi drugi.