PONOSNO POZIRA

Sve za naslovnicu: Glumica Hilary Duff skinula se do kraja i pokazala nevjerojatno tijelo ali poručila da nije sve onako kako izgleda

11.05.2022 u 18:54

Bionic
Reading

Novu naslovnicu magazina Women’s Health krasi američka glumica Hilary Duff, koja od nedavno glumi u popularnoj seriji ‘Kako sam upoznao vašu majku’. Zgodna 34-godišnjakinja za tu se prigodu skinula do kraja

Iako je do sada nismo navikli vidjeti u golišavim izdanjima, a pogotovo posljednjih godina otkako je najčešće u društvu svojih mališana, odjevena u simpatične kreacije udobne za igru s djecom, Hilary Duff napravila je potpuni zaokret u svojoj karijeri.

Glumica koju pamtimo iz teen uloga, a od nedavno glumi u novim nastavcima ‘Kako sam upoznao vašu majku’, za novo izdanje magazina Women’s Health pozirala je potpuno gola.

‘Ponosna sam na svoje tijelo. Ponosna sam što je ono donijelo na svijet troje djece. Došla sam do faze gdje sam potpuno na miru s promjenama koje su se dogodile mome tijelu nakon svega što sam prošla’, rekla je ponosno u intervjuu, a onda istaknula:

‘Isto tako želim da čitatelji znaju da je vizažist stavio sjajni puder po mome tijelu, a koreograf me stavio u ovu pozu gdje izgledam fantastično’.

Duff je kazala da je puna četiri tjedna pripremala svoje tijelo za ovo važno snimanje. Naporno je trenirala kako bi se vratila u formu te stekla naviku i dalje biti fit.

Hilary Duff Izvor: Profimedia / Autor: Billy Bennight / Zuma Press / Profimedia

Bez obzira na sve, simpatična 34-godišnjakinja ističe kako joj vanjština nije prioritet.

‘Svi se previše bave izgledom. Trudimo se biti fit, ubijamo se od vježbanja, uređujemo lice botoxom, kosu bojimo, podižemo obrve i trepavice i činimo još mnogo gluposti, a zapravo najbitnija stvar kojom se trebamo baviti je naša nutrina. To je zapravo najbitniji dio cijelog sistema’, zaključila je.