DIRNUT ĆE BAŠ SVAKOGA

'Sve za Grace' je film o odrastanju i ljubavi koji će vas i nasmijati i rasplakati

28.10.2022 u 07:56

Bionic
Reading

Pickbox NOW donosi romantičan dramski film koji će dirnuti baš svakoga

Sve za Grace (Running for Grace) je obiteljski i romantičan dramski film iz 2018. godine koji progovara o odrastanju dječaka u teškim uvjetima, a istovremeno donosi priču o jednoj zabranjenoj ljubavi koja prkosi društvenim konvencijama.

Osim zanimljive i intrigantne radnje, film obiluje divnom kinematografijom i veličanstvenim prizorima prirode, a moguće ga je pogledati na Pickbox NOW streaming servisu već danas.

Radnja filma Sve za Grace odvija se na Havajima nekad tijekom 1920-ih. Dječak Jo u samoći provodi dane na plantaži kave. Život će mu se promijeniti nakon dolaska novog doktora Doca. Uskoro mu počinje pomagati i donositi lijekove za oboljele na plantaži pa s vremenom postanu dobri prijatelji. Nakon gotovo deset godina i Jo zaljubluje u Grace, kći vlasnika plantaže. Kako bi ostali zajedno moraju se oduprijeti mnogim obiteljskim i društvenim preprekama.

U filmu glume mnogi talentirani pojedinci: Ryan Potter (u ulozi Joa), Olivia Ritchie (Grace), Jim Caviezel (Reyes), Matt Dillon (Doc), Juliet Mills (Grandmother), Peyton Dilweg (Helen Reyes), Derek Hall (Charles Gray), Dann Seki (Sota), Shiro Kawai (Koji), Sara Naby Kim (Miyu) i preostali glumci. Redatelj filma je internacionalni redatelj, producent i scenarist David L. Cunningham koji je odrastao na Havajima (isto mjesto radnje kao u filmu Sve za Grace), a poznat je po filmovima Kraj svih ratova (To End All Wars) i Izvan raja (Beyond Paradise) te seriji Mala kuća na preriji (Little House on the Prairie).

Sviđa vam se što ste pročitali? Zaputite se na Pickbox NOW i pogledajte Sve za Grace kojem će te se rado vraćati.