TEMA IZ 'LA LA LANDA'

Sve su rekli glazbom: Nova doza romantike s potpisom Hausera i Lole

08.03.2018 u 19:51

Bionic
Reading

Na Međunarodni dan žena, kao poklon svim ženama i romantičarima, dolazi nam još jedan senzibilan i osebujan glazbeni uradak iz radionice, sada već uigranog tima, Lola & Hauser

Zanosna Lola i virtuoz Hauser za svoju izvedbu Beethovenove 'Mjesečeve sonate' dobili su samo pozitivne komentare obožavatelja diljem svijeta, a potom su u jednom od najromantičnijih gradova na svijetu, Veneciji, snimili crno-bijeli spot, u režiji Darka Drinovca, za pjesmu 'Love Story'.

Hauser i Lola nisu dugo čekali prezentirati svoja glazbena umijeća i za Dan žena snimili su poznatu temu, Oscarom nagrađenog filma 'La La Land'.

Riječ je o pjesmi 'Mia & Sebastian's theme' koju u originalu izvode Emma Stone i Ryan Gosling.

Režiju spota ponovno potpisuje Darko Drinovac, a 'zvjezdani gradovi' su ovoga puta postali Zagreb i Varaždin.

Glavne uloge pripale su Loli i Hauseru, koji su još jednom pokazali da je njihova kemija dovoljno jaka da probudi ljubavna čula svih onih koji čuju njihovu izvedbu.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Česta druženja s atraktivnom američkom pijanisticom uzbekistanskog podrijetla potaknula su nagađanja da glazba možda nije jedino što ih veže.

'Oboje dolazimo iz tog jednog rigoroznog svijeta klasične glazbe, kojem smo morali žrtvovati cijelu našu mladost i djetinjstvo. Zapravo, životna priča nam je gotovo identična', objasnio je Hauser nedavno u InMagazinu Nove TV, a upitan jesu li započeli i ljubavnu vezu, naš virtuoz na čelu ponudio je diplomatski odgovor: 'Glazba je ljubav i to nas povezuje na najvišem mogućem nivou!'

  • +5
Stjepan Hauser Izvor: Reuters / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL