SVE ZA MONARHIJU

Sve su glasnija šuškanja kako princ Charles namjerava 'odbaciti' Harryja i Meghan i to sve zbog jednog razloga - štednje

26.04.2021 u 13:37

Bionic
Reading

Predviđanja su loša po Meghan Markle i princa Harryja, ukoliko se ostvari ono o čemu se već mjesecima šuška. Kraljevska biografkinja Angela Levin otkrila je kako je princ Charles 'srezati monarhiju' kako bi uštedio novac za istu, a sve to znači da Meghan i Harry više neće imati prihoda iz te blagajne

Kako je otkrila Angela Levin, ta odluka budućeg britanskog kralja mogla bi itekako utjecati na daljnji život vojvode i vojvotkinje od Sussexa, koji trenutno sa sinom Archijem žive u Kaliforniji, u vili vrijednoj 11 milijuna funti. To bi ukratko značilo da Meghan i Harry više ne bi imali baš nikakve prihode iz kraljevske obitelji, već bi se za sve morali pobrinuti sami.

Nagađa se kako je pitanje trenutka kada će princ Charles i princ William zasjesti i raspraviti o svim detaljima i budućnosti monarhije, uključujući i dio koji se odnosi na radne članove kraljevske obitelji, a sve nakon smrti princa Philipa.

Ukoliko dogovore 'smanjivanje', među radne članove spadali bi tek Charles i Camilla, William i Kate te njihova djeca - prinčevi George i Louis i princeza Charlotte. Svi ostali mogli bi ostati bez svojih titula, ali i pokroviteljstava, te bi čak, vrlo vjerojatno, morali pronaći plaćeni posao kako bi se uzdržavali.

  • +4
Meghan Markle Izvor: EPA / Autor: FACUNDO ARRIZABALAGA

'Princ Charles već duže vrijeme želi smanjiti troškove monarhije, kao i što želi da članovi obitelji itekako zavrijede i opravdaju novac koji dobijaju od poreznih obveznika. Sve mi se čini da će to uključivati i odbacivanje Harryja i Meghan. Taj prošireni dio kraljica je držala na okupu iz sentimentalnih razloga i to zbog svojih godina nije htjela mijenjati, što je razumljivo. On je spreman za promjene i mislim da će to i napraviti', rekla je Angela Levin.