JOŠ DETALJA

Oprah o bombastičnom intervjuu s princom Harryjem i Meghan: 'Željeli su ispričati svoju priču; bili su otvoreni i iskreni'

25.04.2021 u 20:14

Bionic
Reading

Intervjuu s 'odbjeglim' članovima kraljevske obitelji, princom Harryjem i Meghan Markle ne prestaje zanimati svjetsku javnost, a samog se intervjua dotaknula i proslavljena Oprah Winfrey koja ga je i vodila

Oprah je u gostovala u online emisiji Nancy O'Dell gdje je promovirala svoju novu knjigu pod nazivom 'What Happened To You? Conversations on Trauma, Resilience, and Healing' te se naravno dotaknula i intervjuua koji je emitiran u 7. ožujka.

Kako je ispričala, za intervjuu se jako dugo pripremala i nije ni slutila kakav će imati odjek u javnosti.

'Bilo mi je jako važno da ono što smo tamo napravili bude izneseno kako treba. Bilo je bitno da ništa ne 'iscuri' dok se ne emitira te da ne dođe do krive interpretacije. Rekla sam svim suradnicima kako se ne smije podijeliti nijedan detalj sa snimanja. I zbilja nije. Puštali smo isječke intervjua pazeći na svaki detalj kako se ništa ne bi otkrilo. Dakle, s moje je strane bilo uloženo jako puno vremena, truda i energije', rekla je Oprah koju su najviše šokirale optužbe za rasizam.

Smatra da je intervju bio vrlo moćan jer su vojvode od Sussexa bili vrlo otvoreni.

  • +4
Meghan Markle Izvor: EPA / Autor: FACUNDO ARRIZABALAGA

'Ono što ga čini moćnim je kad imate nekoga tko je spreman biti toliko otvoren, ranjiv i iskren kao njih dvoje. Naša zajednička namjera bila je istina. Željeli su moći ispričati svoju priču, bili su vrlo iskreni i otvoreni', rekla je Oprah o svom intervjuu s Meghan Markle i princom Harryjem 7. ožujka.

Oprah kaže i da ju je iznenadilo kad su Meghan i Harry otkrili kako njihov sin, maleni Archie koji će u svibnju proslaviti drugi rođendan, nije dobio titulu.

'Rekli su im da neće dobiti titulu. Neće dobiti osiguranje koje će ga zaštititi, ali da su se brinuli koliko će mu biti tamna koža kad se rodi', rekla je Oprah.

Inače, kako se pisalo, sprovod princa Philipa, kraljičinog supruga, bio je povod za prvi susret princa Harryja s članovima svoje obitelji, bakom Elizabetom II, ocem princom Charlesom i bratom, princom Williamom, a upućeni u zbivanja na dvoru kažu kako su je ovaj tužan događaj bio prigoda da se poljuljani odnosi između članova kraljevske obitelji izglade nakon što je intervju odjeknuo poput bombe u Britaniji, ali i izvan nje.