ČETVRTA EMISIJA SHOWA

Žiri je bio jednoglasan: 'Ples sa zvijezdama' napuštaju Ecija i Marko, dalje idu Marko i Ela

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo Nova TV

Zvijezde i njihovi plesni partneri marljivo su uvježbavali koreografije za večerašnju, četvrtu emisiju plesnog spektakla koji se emitira na Novoj TV. Večer su otvorili Slavko Sobin i Gabriela Pilić, a za vrijeme nastupa Marka Grubnića i Ele Vuković iz torte iskočila Maja Šuput na čiju su pjesmu otplesali sambu. Ipak, večer je bila pogubna za Eciju Ojdanić i Marka Šapinu

Žiri i gledatelje pred malim ekranima zagrijali su vrućom sambom Slavko Sobin i Gabriela Pilić. Duo je ovoga puta otplesao na veliki hit 'L'ombelico del mondo'. 'Izvrstan nastup, sjajan uvod u večer, vrlo efektno je bilo sve', poručila im je Almira Osmanović i uputila kritiku da bi Slavko trebao imati više slobode u gornjem dijelu tijela.

Nicolas Quesnoit im je čak demonstrirao kako treba koristiti koljena, ali im je poručio da mogu biti sretni, ali ne i zadovoljni jer uvijek može biti bolje. 'Slavko, vi ste u duši neki plesač. U sve četiri večeri vi se poboljšavate, uživate u svakom plesu, imate izvrsnu partnericu i pokazujete da bi mogli biti izvrsni plesač', poručio je Slavku Dinko Bogdanić. Za svoj nastup zaslužili su 30 bodova.

Drugi par koji je pokazao kako su savladali bečki valcer bili su Damir Kedžo i Helena Janjušević na pjesmu 'Le pido al cielo' slavnog pjevača Luisa Fonsija. 'Standard i jazz su mi možda nešto što mi predstavlja najveći izazov. Mislim da latino ritam imam u tijelu jer svi kad plešemo na te ritmove se razgibamo', izjavio je Kedžo.

'Po meni je to u plesu i drugim umjetnostima je najvažnije da emocije dotaknu publiku, a vi ste mene dotakli večeras. Imate lijep odnos, a ti si Damire tako pažljiv partner. Cijelo si vrijeme pazio na nju i bio prisutan u trenutku, čestitam', rekla im je Almira Osmanović. 'Konačno da vas vidimo u standardnim plesovima, snašli ste se, bilo je puno emocija. No moram vas malo i krititizirati, ali strahovito je falilo kontra kretanje tijela', poručio im je Nicolas Quesnoit te se ponovno dignuo iz sudačkog stolca kako bi na pozornici demonstrirao što to znači. Žiri im je dao 27 bodova.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV

Poput Slavka Sobina i Gabriele Pilić, Marko Grubnić i njegova plesna partnerica Ela Vuković prezentirali su sambu. Par je plesao na pjesmu Grubnićeve prijateljice si suradnice Maje Šuput 'Lopove' koja je na početku pjesme iskočila iz torte kao specijalna gošća ovotjednog izdanja showa. Samba je ples koji se najčešće veže uz brazilski karneval, tako da uz njihovu interpretaciju veselja nije nedostajalo. Inače, Maja je plesala u prvoj sezoni 'Plesa sa zvijezdama' i izjavila je da je iz tog showa puno naučila o plesu. Natjecateljima je poručila da svima drži palčeve.

'Prsni rad je bio dosta dobar, imali smo tri bombončića. Vrlo veselo, osvježavajuće, imate jako dobru energiju, ali malo me smetalo što si uvijek bio dolje u koljenima. Nisi imao lijepe i ravne noge. Uživali ste u tom plesu, nastavite tako', napomenuo im je Nicolas Quesnoit. Dinko Bogdanić im je kazao da trebaju dalje nastaviti raditi i da se nada kako će ih gledati u idućoj emisiji. Dok je za njega njihov nastup bio poput vjenčanja, Tamara Despot je rekla kako joj je to izgledao kao na grčkoj terasi. Od žirija su zaslužili 27 bodova.

  • +7
  • +4

Ples sa zvijezdama 3. epizoda

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo Nova TV

Ivan Šarić i Paula Jeričević potrudili su se donijeti na pozornicu ono najbolje od rumbe. 'Moram priznati da mi je rumba veliko fizičko olakšanje, ako ju usporedim s prošlotjednim paso doble. Rumba je zahtjevna na svoj način, ali zadovoljan sam', izjavio je Šarić. Dinko Bogdanić im je poručio da si je zamislio kao da je na Kubi. 'Ja sam Ivanov fan, jer čovjek pleše dobro. Plesali su rumbu koja je genijalna, vidi se plesni muškarac i plesna žena, predivna priča, predivne kretnje. Moglo bi biti bolje, ali na tebi se jako vidi da se trudiš i još važnije, ti nosiš ovu publiku', rekla je Tamara Despot.

'Ivane dragi, čestitam! Ovo je bila rumba, sviđa mi se što među vama vidim vrlo jasan kontrast - ti si muškarčina, a Paula je vrlo ženstvena. Minus je ta tipična glazbena za rumbu s jasno izrežanim ritmom pa si mogao biti izraženiji u radu s kukovima. Vidim da se trudiš i nastavi tako', vatrenom paru je savjetovao Nicolas Quesnoit. Žiri im je dao 33 boda.

Žiri im je već na prvoj emisiji neslužbeno dodijelio titulu najzgodnijeg para, a publika ih je zavoljela zbog njihovih uzbudljivih performansa. Davor Garić i Valentina Walme prepustili su se koracima cha cha cha plesa. 'Davore, vi zračite, face ste za televiziju. Plijenite pažnju. Moj savjet je da otopiš malo mišiće. Možeš se gibati, iskoristi to. Drugo, kod cha-cha-cha ritam bi prvenstveno trebao biti u nogama, a ja sam ga vidio više u tijelu. Ali ja vas volim', rekao im je Nicolas Quesnoit. Dobili su same sedmice od žirija i osvojili 28 bodova.

Engleski valcer na prelijepu baladu Eda Sheerana 'Perfect' otplesali su Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić. To im je bio drugi standardni ples. U prvoj su epizodi izveli tango, a nakon toga slijedili su latino američki plesni stilovi.

'Lijepo, skladno, mekano, muzikalno, iskreno. Hvala vam za večeras' bio je kratak Dinko Bogdanić. 'Viktorija je za mene večeras najbolja plesačica', također je kratko komentirala Tamara Despot. Viktorijin suprug Dino Rađa prije emisije poželio joj sreću na simpatičan način. Zaradili su 37 bodova, što je najveći broj bodova do sada u ovotjednoj emisiji.

Sedmi par koji je nastupio bili su Ecija Ojdanić i Marko Šapina koje smo vidjeli u zanosnom tangu na pjesmu na 'Be Mine'. 'Ovo je dosad vaš najbolji ples, čestitam. Ecija vrlo ste dobro vodili Markla. Najbolje dosad', poručio im je Dinko Bogdanić. 'Ti se jako trudiš, Ecija. Vrlo si lijepa i elegantna i ovo je tvoje najbolje izdanje dotad. Imaš brdo tehničkih nedostataka, kao npr. zelje gacanje', šalila se Tamara Despot. 'Glumica si i za ono što radiš na sceni je sjajno', na kraju im je rekla Almira Osmanović. Ecija i Marko ponovo su dobili niske ocjene, 24 boda.

Nakon što su prošli tjedan mnoge osvojili svojom izvedbom bezvremenske rumbe Josipa Pavičić Bernardini i njen plesni partner Mario Ožbolt ovaj put oduševili su s quickstepom. 'Nakon treće emisije kada sam došla doma imala sam velike bolove jer mi napuklo rebro, ali sam odlučila čitati poruke. Do pola tri ujutro sam čitala poruke i ridala. Nisam plakala od bolova nego od ganuća. Dobila sam preko tri tisuće poruka podrške od žena oboljelih od karcinoma dojke iz cijele Hrvatske', izjavila je Josipa. Ovaj nastup posvetila je upravo njima.

'Krenimo, ali sve pozitivno. Lijepa prezentacija i energija. Same pohvale i hvala vam lijepa', izjavio je Dinko Bogdanić. 'Jako ste lijepi i gledam kako je Damir opušten, jer je zadovoljan. Bit će to jedna visoka ocjena', poručila im je Tamara Despot. Josipa i Mario dobili su 37 bodova kao Viktorija i Marko.

Zadnji par koji je otplesao u ovonedjeljom showu bili su Sonja Kovač i Gordan Vogleš koji su kao i Ivan Šarić i Paula Jeričević plesali rumbu. Podsjetimo, u prošloj emisiji blogerica je dva sata prije nastupa završila na hitnoj, jer je natukla rebra, pa je par završio u plesnom dvoboju. 'Meni odustajanje nikad nije opcija', poručila je Sonja.

'Meni ste bili senzualni. Jako si lijepo spustila kosu i prekrila dio kralježnice u kojem si ukočena. Ipak, malo si se raspadala', rekla je Sonji Tamara Despot. 'Priča je lijepo ispričana, taj odnos među vama. Dolje ramena, više bokova i slobodna glava za ubuduće', savjetovala je Almira Osamanović. 'Meni je falilo rumbe, jer to je ples s Kube. Osjetim da brojite korake. Nemoj Gordane samo sebe eksponirati, pripazi malo i na svoju partnericu', bio je pomalo grub Dinko Bogdanić. Sonja i Gordan dobili su 28 bodova.

Nakon pogledanih nastupa, dodijeljenjih glasova žirija i nihovih komentara na ovonedjeljni show, došlo je vrijeme za eliminacijski dvoboj. U njemu su se našli Marko Grubnić i Ela Vuković te Ecija Ojdanić i Marko Šapina. Plesali su sambu, a svemu je kao i uvijek presudio žiri. U showu ostaju Marko i Ela.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!