DRAMA U SHOWU

Josipa Pavičić Berardini plesala s napuknutim rebrom: 'U svakom se 'zlu' uvijek ćuti i nešto dobro'

01.04.2019 u 12:51

Bionic
Reading

Spisateljici i bivšoj voditeljici protekle nedjelje bio je jedan od težih nastupa. Svakodnevni treninzi u trajanju od četiri sata iznenadili su njezin organizam te je Josipa Pavičić Berardini doživjela ozljedu. Svoj je nastup u showu 'Ples sa zvijezdama' odradila poput profesionalke, a danas je s fanovima na društvenim mrežama podijelila svoju muku ali i pobjedu nad boli

'Dragi moji, u svakom se 'zlu' uvijek ćuti i nešto dobro. Sinoć sam sebi pokazala kako mogu i više od onog što sam mislila da mogu. Uživala sam u našoj rumbi, zaboravila na napuknuto rebro i uistinu shvatila kako smo uvijek ono što vjerujemo da jesmo. Ako ja vjerujem da mogu, onda mogu', poručila je Josipa Pavičić Berardini te se u nastavku objave zahvalila publici i suradnicima na podršci.

Protekli tjedan na treningu vježbajući rumbu sa svojim plesnim partnerom Damirom Horvatinčićem, Josipa je ostala bez zraka i osjetila jaku bol u predjelu rebara. Hitno je otišla kod doktora i ustanovljeno je da je došlo do napuknuća desnog rebra.

Nakon što je preboljela rak dojke, intenzivno se posvetila pisanju. Osim plesanja u showu uskoro će završiti i svoj novi uradak 'Promatrači u zrcalu', self-help knjigu koja govori o tome kako lakše preboljeti gubitak u ljubavi.

  • +4
Josipa Pavičić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL