bračna (ne)sreća

Sve se glasnije šuška da su Jennifer Lopez i Ben Affleck pred rastavom

16.05.2024 u 10:04

Bionic
Reading

Paparazzi fotografije Jennifer Lopez stižu gotovo svakodnevno, no u posljednje vrijeme uz nju ne viđamo njezinog supruga Bena. Razlog tomu je crni oblak koji se nadvio nad par, a sve se čini da se bliži kraj ovom braku koji je trajao manje od dvije godine

Ben Affleck i Jennifer Lopez bili su jedan od najpoznatijih parova na početku tisućljeća. Svoju vezu su započeli 2002, a prekinuli 2024. na žalost mnogih obožavatelja. Da se povijest ponavlja pokazuje i ovaj par jer se sada, 20 godina nakon prvog prekida, ponovno naveliko priča o raspadu Bennifera.

Glasine o razvodu potaknute su njihovim nepojavljivanjem u javnosti. Točnije, par je posljednji put viđen krajem ožujka kada su fotografirani tijekom zajedničkog ručka u New Yorku.

S obzirom da smo navikli na njihove česte zajedničke izlaske, javnost je postala sumnjičava, a izvor za DailyMail potvrdio je da je riječ o još jednom krahu Bennifera.

'Pisano je na zidu – gotovo je. Oni su krenuli prema razvodu - i ne treba kriviti Bena', otkrio je izvor dodavši da se glumac već i iselio iz kuće vrijedne 60 milijuna dolara.

Obožavatelji para sjećaju se koliko dugo je par tražio savršenu kuću za njihovu obitelj, no Ben je novi zajednički dom već napustio te će nedavno kupljenu kuću najvjerojatnije morati staviti na prodaju.

luksuzno imanje

Jennifer Lopez i Ben Affleck kupili su dom iz snova, a ovaj luksuz zadovoljit će i one najizbirljivije

Pogledaj galeriju

'Sada je usredotočen na svoj posao i svoju djecu. Ben se već iselio i vjerojatno će morati prodati kuću iz snova za kojom su dvije godine tragali', rekao je izvor te naveo u kakvom je odnosu par: 'Oni se nikada neće prestati voljeti, ali ona ga ne može kontrolirati, a on nju ne može promijeniti. Nema šanse da je moglo potrajati.'

Podsjetimo, Lopez je nedavno objavila svoj projekt kroz koji razotkriva samu sebe, ali i priča ljubavnu priču s Benom Affleckom. Iako je projekt obećavao, nije postigao očekivani uspjeh, što je veliki novčani gubitak za glazbenicu koja je čitav projekt samostalno financirala.

Popularni glumac nije bio sretan idejom razotkrivanja njihove ljubavne priče, no ipak je podržao potrebu umjetnice da se kreativno izrazi.

'Ben nikada ne bi pokušao ugušiti njezine snove ili joj reći da ne može učiniti nešto što će unaprijediti njezinu karijeru', tvrdi izvor.

  • +6
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia