ZANOSNA RUSKINJA

Sve ljubavi Irine Shayk, od Cristiana Ronalda do Kanyea Westa

11.06.2021 u 06:26

Bionic
Reading

Javnost je svjedočila nekoliko dužih veza Irine Shayk sa slavnim osobama iako manekenka rođena u Rusiji vjeruje da je, barem po pitanju dijeljenja privatnog života sa svijetom, manje uvijek više

'Budući da moj posao zahtijeva da budem u javnosti, jednostavno sam odlučila da će se moj osobni život odvijati u tišini. Zato se i naziva osobni, jer je to nešto što pripada vama i vašoj obitelji i osjećam se sretnom s time', objasnila je manekenka za Glamour UK u veljači 2019. godine.

Glasine o ljubavnoj vezi Irine i Cristiana Ronalda krenule su nedugo nakon što su se njih dvoje upoznali 2010. godine. Bivši par dugo je u tišini održavao svoju romansu, a onda je u lipnju 2014. godine glasno odjeknula golišava naslovnica Voguea na kojoj su zajedno pozirali. Veza je potrajala pet godina, a lijepa manekenka i slavni nogometaš razišli su se u siječnju 2015. godine.

Četiri mjeseca kasnije primijećena je s Bradleyjem Cooperom na brodvejskom mjuziklu 'Finding Neverland'. Vezu su službeno potvrdili u svibnju te godine poljupcem u javnosti. U studenom 2016. godine manekenka se pistom revije Victoria's Secreta prošetala s povećim trbuhom, nakon čega je časopisu Us Weekly potvrđeno da s glumcem očekuje dijete. Kći Lea De Seine rodila se u ožujku 2017. godine, no par je prekinuo u lipnju 2019. godine.

Unatoč ljubavnom neuspjehu s ocem svog djeteta, Irina nije gubila optimizam da će jednoga dana pronaći pravu i vječnu ljubav.

  • +11
Bradley Cooper i Irina Shayk s kćerkicom početkom lipnja ove godine Izvor: Profimedia / Autor: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Svatko drugačije gleda na to. Vjerujem li u brak? Da, naravno! Nisam ona vrsta osobe koja je protiv toga', rekla je u srpnju 2019. godine Irina za naslovnu priču Harper's Bazaar Summer Digital Issue.

Shayk je tom prilikom pokazala razumijevanje za zainteresiranost drugih za njezin ljubavni život, ali je svoje veze i dalje željela držati daleko od očiju javnosti.

'Mislim da je to samo do ljudske prirode: želite imati nešto što ne možete. Kad naiđete na zavjesu, želite je razgrnuti. Pretpostavljam da je to znatiželja', rekla je.

Iako su se nakon razlaza Cooper i Shayk usredotočili na roditeljstvo i podizanje njihove kćeri, zbog čega se glumac preselio u New York, Irina je otvoreno progovorila o usponima i padovima u tom razdoblju.

'Život bez B novo je tlo. Vjerujte mi, ima dana kad se probudim i kažem: 'O Bože, ne znam što da radim, raspadam se.' Teško je pronaći ravnotežu između života samohrane majke i zaposlene žene', rekla je Irina u siječnju 2020. godine za britanski Vogue.

Poslije fotografija druženja Irine Shayk i Kanyea Westa u Francuskoj, koje je Daily Mail objavio u srijedu, četiri mjeseca nakon što se slavni reper i dizajner rastao od Kim Kardashian, Us Weekly ekskluzivno je dobio potvrdu nove veze.

'Kanye i Irina izlaze. Potajno se viđaju već nekoliko mjeseci', otkrio je izvor. West i Shak davno su surađivali na njegovom spotu za pjesmu 'Power' iz 2010. godine, a dvije godine kasnije manekenka rođena u Rusiji nosila je reviju njegova brenda Yeezy na Pariškom tjednu mode.

Povijest Irininih slavnih i znanih ljubavnih partnera

Cristiano Ronaldo

Ronaldo i Shayk upoznali su se na snimanju reklame za Armani u siječnju 2010. godine, a nedugo zatim počeli su izlaziti. U vezi su bili pet godina, a objava o razlazu u siječnju 2015. godine stigla je usred glasina da se ruska manekenka ne slaže najbolje s majkom slavnog nogometaša.

'Možemo potvrditi da je Irina Shayk prekinula petogodišnju vezu s Cristianom Ronaldom. Bila je bliska s njegovom obitelji tijekom njihove veze. Bilo kakve negativne glasine o Irini i Ronaldovoj obitelji potpuno su neistinite i nisu odigrale nikakvu ulogu u njihovom razlazu', rekao je za Us Weekly tadašnji glasnogovornik Irine Shayk, a ona dalje nije željela ništa komentirati.

Bradley Cooper

Par je započeo romansu 2015. godine, a javnosti su se pokazali godinu kasnije na crvenom tepihu Pariškog tjedna mode. Imaju kćer Leu De Seine, rođenu u ožujku 2017. godine.

'Pretpostavljam da me rođenje djeteta i stvaranje obitelji, što je za mene čudesno i nešto o čemu sam oduvijek sanjao, otvorilo i učinilo prisutnim najviše do sada. Stvar koju želim da moja kći ima, jednostavno želim da se uvijek osjeća voljenom', podijelio je svoje razmišljanje o očinstvu u rujnu 2019. godine Cooper za NPR.

Cooper i Shayk razišli su se u lipnju 2019. godine, a Us Weekly je od izvora doznao da se bivši par neko vrijeme prije razvoda nije slagao.

Vito Schnabel

Shayk je s trgovcem umjetninama prvi put viđena u New Yorku u ožujku 2020. godine.

'Vito je oduvijek bio zainteresiran za Irinu, a upoznali su se prije nekoliko godina. On je vrlo društvena osoba koja voli izlaziti i zabavljati se', rekao je tada izvor za Us Weekly.

Kanye West

'Irina i Kanye provode vrijeme zajedno i međusobno se upoznaju. Uvijek je mislio da je lijepa i oboje se raduju razvoju situacije', rekao je ovih dana izvor za Us Weekly.

  • +3
Povratak Irine Shayk i Kanyea Westa iz Provanse Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Vijest o njihovoj romansi uslijedila je nedugo nakon što je Kim Kardashian u veljači ove godine podnijela zahtjev za razvod braka koji je sklopila s Westom 2014. godine i u kojem su dobili četvero djece.