dani za pamćenje

Dugogodišnja djevojka nogometaša Tina Jedvaja nedavno se zabavljala s prijateljicama na Ibizi, a sada partija po Hrvatskoj

30.05.2022 u 19:03

Bionic
Reading

Prije otprilike dva tjedna, Dina Dragija tulumarila je s prijateljicama na jednom od najslikovitijih i najpopularnijih Balearskih otoka. Potom su djevojke su nastavile feštati u Istri, a kako se zabavljaju moglo se vidjeti na Instagramu zahvaljujući njezinim prijateljicama

Hrvatski reprezentativac Tin Jedvaj i njegova dugogodišnja djevojka Dina Dragija uskoro će se zavjetovati na vječnu ljubav. I dok se zabavljao u Las Vegasu, uspješna NFT umjetnica (koja se bavi industrijskim dizajnom, digitalnom i tradicionalnom umjetnosti) provodila se sa svojim prijateljicama na više lokacija.

S Dinom su među ostalim uživale dizajnerica Kristina Burja, Kristina Zubac (supruga košarkaša Ivice Zupca), Brita Bobetić, Iva i Lucija Mamić i Izabel Kovačić, supruga našeg reprezentativca Matea Kovačića koja je na svom Instagram profilu pokazala više fotografija njihovog nezaboravnog provoda.

Nedavno je u velikom intervjuu za tportal Dina pričala o tome kako se svakodnevno susreće s predrasudama vezanim uz intelekt, ambicije i ljubavnu vezu.

'Smatram da je to kompliment u skladu s mojim postignućima i ambicijama. Želim naglasiti da trend neovisnih, ostvarenih i ambicioznih žena treba više poticati i samim time ne gledam na to negativno, već pozitivno; to mi je jedan od motiva da budem inspiracija drugim ženama da nikada ne odustanu od svojih ambicija te da je uz kontinuiran trud i rad moguće ostvariti zacrtane ciljeve', komentirala je pak nadimak koji joj daju - predvodnica novih generacija.

  • +4
Dina Dragija djevojačka na Ibizi Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot Instagram

Premda je mnogi znaju kao djevojku nogometaša, upisala je UCL (University of London), a diplomirala je na Visokoj školi međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld. U svoj životopis već je upisala brojna postignuća. Tin igra nogomet u ruskom Lokomotiv Moskva, dok je prije toga nosio dres Bayer Leverkusena.