NE SKRIVA radost

Sve je spremno za vjenčanje godine, a Grašo priznaje: 'Dogodila se ljubav'

15.02.2022 u 11:17

Bionic
Reading

Mjesecima ne prestaje interes oko veze splitskog pjevača i namjlađe članice glazbene obitelji Huljić, Hane. Par je svjesan 'euforije' koja se stvorila oko njih, kao i oko njihovog velikog dana koji će se dogoditi predstojećeg vikenda, čije informacije - taje. Petar Grašo je ipak ponešto rekao o planovima za vjenčanje i dolasku prinove

'Dogodila se ljubav. Ljubav se treba događati, ne treba se planirati, o ljubavi ne treba previše pričati. To su neke stvari koje čovjek treba gajiti sam u sebi, ne treba se razmetati time. Da, postoji ljubav. Da, događa se jedan predivan period života s osobom koja ti tog trenutka znači najviše i s kojom se planiraš prepustiti i ploviti", izjavio je Petar Grašo gostoujući u emisiji 'Premijera Vikend Specijal' na televiziji Pink.

Podsjetimo, s Hanom Huljić će se vjenčati ove subote, 19. veljače u Splitu u krugu najuže obitelji i kumova Domenice i proslavljenog košarkaša Dine Rađe. 'To nije tajna, iako smo vidjeli 40 datuma. I Hana i ja smo osobe koje se ne vole pojavljivati u novinama. Nevjerojatno je da smo baš mi bili na toliko naslovnica, osobe koje se ne vole pojavljivati javno', kaže Grašo.

Evo što kaže oko dolaska prinove.

'Postat ću tata. Zahvalni smo na svakom koraku koji je vodio prema nama. Malo nam je smiješno da nas ljudi hvataju telefonom svuda, imam 25 godina karijere, ali očito ljudima fali malo tih lijepih priča. Ali ja ću se i dalje truditi čuvati svoju privatnost jer želim da ljudima bude bitna pjesma, a ne moja spavaća soba', rekao je Grašo.

Petar Grašo i Hana Huljić Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic / CROPIX