vruća tema

Petar Grašo o Haninoj trudnoći i vjenčanju: 'Kad si spreman za lijepe stvari onda se najljepše stvari događaju'

02.02.2022 u 19:01

Bionic
Reading

I dok se njegova buduća supruga Hana Huljić druži i fotografira s mogućom vjenčanom kumom Domenicom Žuvelom, splitski glazbenik je progovorio u ulozi oca i svadbenom slavlju što je zadnjih tjedana jedna od 'najaktualnijih' tema na domaćoj sceni

Obitelj jednog od najpopularnijih pjevača u Hrvatskoj regiji uskoro će se povećati za jednog člana, a da nagrade ostaju u obitelji, dokazuje i to da je pop hitom godine proglašena 'Inamorana' Tončija Huljića, Madre Badesse i Petra Graše. Pjevač dobio je i nagradu Cesarica za Hit godine za pjesmu 'Jel' ti reka 'ko' koju zajedno s njim potpisuje bračni par Huljić.

'Ovo će biti prekrasna godina. Ja sam uvijek spreman za lijepe stvari, a kad si spreman za lijepe stvari onda se najljepše stvari događaju', poručio je Petar Grašo u IN magazinu Nove TV. Na pitanje je li spreman za ulogu oca rekao je: 'Ne bih prihvaćao ulogu oca da nisam spreman', istaknuo je pjevač. Dodao je kako ga ni najmanje nije strah.

  • +5
Petar Grašo i Hana Huljić Izvor: Pixsell / Autor: Edina Zuko/PIXSELL

Podsjetimo, za njihovu se vezu doznalo u listopadu prošle godine. 45-godišnji pjevač i 14 godina mlađa Hana su 2016. surađivali na pjesmi Srce za vodiča, a Grašo je godinama veoma blizak s njenim roditeljima, koji naravno, ne kriju da podržavaju njihovu vezu.