HANA WHO

Sve je pomno isplanirala: Uoči 33. rođendana Hana Huljić započela ostvarenje sna

19.12.2023 u 12:46

Bionic
Reading

Iako je već bila aktivna u glazbi i prije udaje za Petra Grašu i rođenja njihove kćerkice Albe, Hana Huljić Grašo sada je odlučila aktivnije poraditi na svemu, a za početak tu je i autorska pjesma 'Moon' koja je ugledala svjetlo dana

Najave, koje je Hana Huljić puštala putem društvenih mreža, danas su dobile i svoju premijeru. Na svom YouTube kanalu, a samo nekoliko dana uoči svog 33. rođendana, supruga Petra Graše i kćer Vjekoslave i Tončija Huljića, javnosti je predstavila svoju novu autorsku pjesmu pod nazivom 'Moon'.

Zahvaljujući Pilot studiju, pjesma je odmah dobila i svoj vizual, a sve je objavljeno u sklopu Haninog projekta pod nazivom Hana Who.

Hana Huljić Grašo - Moon Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Dva dana kasnije, odnosno u četvrtak, Hana će 'u rad pustiti' i svoj dječji YouTube kanal pod nazivom hanababychanell, gdje će se naći njezine autorske dječje pjesmice i uspavanke.

Kada je riječ o pjesmi 'Moon', Hana je za Jutarnji list otkrila kako ju je napisala u jednom dahu i to dok je hodala snježnom planinom. Paralelno s ovom skladbom snimila je i dvije dječje uspavanke ('Spavaj spavaj' i 'Tiho, tiho') te veselu pjesmicu 'Gugu Gaga', u kojoj je čak iskoristila snimku smijeha, ali i pjevanje godinu i pol dana stare Albe.

  • +5
Hana Huljić Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Otkrila je i kako su sve tri pjesme dobile i engleske verzije. 'Uspavanke smišljam navečer dok doista uspavljujem svoju bebu nespavalicu i provjereno su djelotvorne. Pjesme sam i otpjevala te radila na aranžmanima s Hrvojem Domazetom. Stihovi nekih pjesama su moji, no većinom su to stihovi mame Vjekoslave', priznala je za Jutarnji list Hana Huljić Grašo, koja je uz sve to napisala nedavno i jednu navijačku dječju pjesmu 'Vridilo se rodit'.